OFFLINE

Menő vagy ciki a luxuspiac új slágere?

2015. március 1., vasárnap 16:51

Az olcsó online boltok még nem fedezték fel és nem koppintják a londoni székhelyű különc ékszerész, Theo Fennell gyűrű kreációt, pedig egyes oldalakon már az új Fabergé tojásként emlegetik az elképesztő aprólékossággal kidolgozott, pecsétgyűrűszerű ékszereket, melyeket javarészt 18 karátos vörös- vagy fehéraranyból, gyémánttal, hegyikristállyal, zöld turmalinnal, topázzal, ametiszttel ötvözve készít Nagy-Britannia egyik vezető ékszerésze.

A „Gyűrűk uraként” becézett Fennell 1982-ben alapította saját nevén futó márkáját, így a tehetős ékszerrajongók körében már jól ismert eklektikus, de fantáziadús meseszerű kiegészítőiről, amik közül időbe telne kiválasztani a kedvencünket, mivel egyes darabok rengeteg szerethető részletet rejtenek. Nagy rajongói lettünk például annak a gyűrűnek, amin az angol gyerekirodalom, a Békavári uraság című mű két legjópofább karaktere, a jóindulatú Mole és az arrogáns, de szerethető Toad látható. De hasonlóképpen látványosak a Narnia krónikájának egyes jelenteire emlékeztető, illetve a tradicionális kínai kert miniatűr mását ábrázoló darabok is.

A műtárgynak is beillő gyűrűknek természetesen megkérik az árát, azaz alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha egy ilyen luxuscuccra fáj a fogunk. Bár a designer oldalán nem minden terméknél vannak feltüntetve az árak, azért azt sikerült kideríteni, hogy átlagosan 9250-29.500 fontot (körülbelül 3.8 -12 millió forintot) kérnek egy gyűrűért –írja a thejewelleryeditor.com. Ön mint gondol, menő ennyi pénzt költeni egy gyűrűre vagy inkább cikinek érzi, hogy egy közepesen drága autó árába kerül egyetlen gyűrű? Szavazzon!

1115 szavazat 911 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta