OFFLINE

Akár százféleképpen is megkötheti nyakkendőjét

2015. február 22., vasárnap 16:26

A HuffPoston szaladtunk bele egy cikkbe, amely a nyakkendők megkötését mutatja be, és bár Dunát lehetne rekeszteni az effajta posztokkal, ez mégis különleges. Nemcsak azért, mert tényleg minden egyes csomózási technikát bemutat, de a videók többségében nem egy élő emberen láthatjuk, hogy mi a teendő, hanem egy kiterített ingen mutatják be a lépéseket. A gyűjtés egyébként a személyre szabott ingeket kínáló ShirtsMyWay érdeme: az ő oldalukon nézhetjük meg, hogy hogyan hívják a különböző technikákat (itthon a leggyakoribb a Windsor, valószínűleg ön is ezt használja), és azt is, hogy mennyire nehezen elkészíthetők és szimmetrikusak, illetve mekkora méretűek.

A lenti videón megnézheti az egyik leglátványosabb csomó elkészítését (a többit pedig ide kattintva) – mi már csak azon gondolkodunk, hogy esküvőn kívül van-e olyan élethelyzet, ahova az ember ilyen csicsás kötéssel állít be. Továbbá akad egy másik kérdés is, több kommentelő is felhívta a figyelmet. "Egyetlen dolgot felejtettek el leírni: ha ezeket alkalmazzuk, akkor a nyakkendő vége a mellbimbónkig fog érni" – írják.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta