OFFLINE

Akár százféleképpen is megkötheti nyakkendőjét

2015. február 22., vasárnap 16:26

A HuffPoston szaladtunk bele egy cikkbe, amely a nyakkendők megkötését mutatja be, és bár Dunát lehetne rekeszteni az effajta posztokkal, ez mégis különleges. Nemcsak azért, mert tényleg minden egyes csomózási technikát bemutat, de a videók többségében nem egy élő emberen láthatjuk, hogy mi a teendő, hanem egy kiterített ingen mutatják be a lépéseket. A gyűjtés egyébként a személyre szabott ingeket kínáló ShirtsMyWay érdeme: az ő oldalukon nézhetjük meg, hogy hogyan hívják a különböző technikákat (itthon a leggyakoribb a Windsor, valószínűleg ön is ezt használja), és azt is, hogy mennyire nehezen elkészíthetők és szimmetrikusak, illetve mekkora méretűek.

A lenti videón megnézheti az egyik leglátványosabb csomó elkészítését (a többit pedig ide kattintva) – mi már csak azon gondolkodunk, hogy esküvőn kívül van-e olyan élethelyzet, ahova az ember ilyen csicsás kötéssel állít be. Továbbá akad egy másik kérdés is, több kommentelő is felhívta a figyelmet. "Egyetlen dolgot felejtettek el leírni: ha ezeket alkalmazzuk, akkor a nyakkendő vége a mellbimbónkig fog érni" – írják.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta