OFFLINE

Pixeles hajfestés a legújabb trend

2015. február 20., péntek 18:09

A tavalyi pasztellszín-őrület után idén sem szabadulunk a színes hajtrendektől: egy spanyol szalon ugyanis kikísérletezett egy vadiúj festési technikát, aminek köszönhetően úgy néz ki a haja, mintha pixeles minták borítanák. A trend először a Revlon legújabb kollekciójában debütált, ami ismételten meggyőzött minket arról, hogy nem csak látványos, hanem végre egyedi is, az már persze más kérdés, hogy néz ki egy bő kéthetes lenövéssel.

Az új festési technikát egy kreatív madridi szalonban, az X-Presion-ben fejlesztették ki, ahol folyamatosan innovatív hajfestési technikákon foglalkoznak. Ha belenéz a portfóliójukba, egyértelmű, hogy itt a hajat nem pusztán az emberi test részeként, hanem vászonként kezelik, innentől kezdve pedig nem csoda, hogy a pixeles hajfestés ötlete pont ettől az avant garde szalontól származik. Azt mondjuk még mindig nem értjük, hogy a kimunkált vonalak és a folyamatosan elmozduló hajszálak milyen összképet adnak, miután elhagyta a szalont, mindenesetre egyre többen bevállalják a futurisztikus frizurát, ami meg kell hagyni, a fotókon elég jól néz ki.

A trend lényege, hogy egy olyan hajfestési technikát kísérleteztek ki, mely során a festék egy új, színes dimenziót és pixeles hatást ér el a hajon, a mintákkal pedig addig játszadoznak, amíg a textúrából el nem érik a kívánt pixeles hatást. 

A trend először a Revlon legújabb kollekciójában debütált, azóta pedig elárasztották az Instagramot az #xpresionpixel hashtaggel feltöltött frizurák. Bár a fodrászától még nem biztos, hogy ki tudja harcolni a merész festést, a spanyolok jól járnak, mivel februártól pixeles-hajfestés kurzust indít a szalon – a mostani érdeklődésből kiindulva pedig biztos, hogy csak még népszerűbb lesz az egész. Azért ne keseredjen el, Húsvétra már valószínűleg hozzánk is elér ez a trend és nyugodtan festetheti szivárványszínű pixelesre a haját!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta