OFFLINE

Bezárt a Vörösmarty téri New Yorker

2015. február 16., hétfő 13:26

Múlt heti körképünk során a New Yorkerbe is szerettünk volna benézni, azonban zárt ajtók fogadtak és csupán néhány munkás pakolta a maradék berendezést. Hétvégén újra ellátogattunk, akkor már üresen kongott a Vörösmarty téri üzlet – így aki a márka pasztellszínű ruháit szeretné magáénak tudni, az ne az ötödik kerületi üvegpalotában keresse!

7703225 38b47d389770804bbfb8a61084ba86ea o
Fotó: Dívány

Megkerestük a New Yorkert, hogy megtudjuk, miért zárt be az üzlet, nyílik-e új valahol, esetleg terveznek-e további üzletbezárásokat, de a cég nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. Reméljük, nem terveznek kivonulást az országból, és azt is, hogy hamarosan újabb üzleteket nyitnak a környéken. Mivel nem kaptunk választ a cégtől, készítettünk egy szavazást, ahol ön tippelhet, vajon mi állhat a bezárás hátterében. Ha ön jobban értesült, mint mi, ide kattintva írja meg nekünk, amit tud! Köszönjük!

Update!

Olvasónk, Viktória küldte az alábbi fotót, amelyen jól látszik: a német C&A nyit üzletet a New Yorker helyén - várhatóan idén májusban.

C&A nyílik a Vörösmarty téren
C&A nyílik a Vörösmarty téren
Fotó: Olvasói fotó

Ön szerint miért zárt be a New Yorker?

 • 856
  Teljesen kivonulnak Magyarországról.
 • 242
  Sokkal menőbb helyen nyitnak új üzletet.
 • 260
  Ne izguljatok, csak felújítják.
 • 1213
  Kit érdekel?!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta