OFFLINE

Heti kedvenc: valami kis piros négyféleképpen

2015. február 11., szerda 15:33

Közeleg a Valentin-nap, a piros pedig ugye a szerelem színe. Így ezen a héten mind a négy összeállításba belecsempésztünk egy olyan ruhadarabot, ami illik ehhez az ünnephez. Persze ha a pokolba kívánja az egész felhajtást  akkor is nézze meg, mi várja a hajtás után, legfeljebb a szívecskés kiegészítők helyett mást választ majd az összeállításokhoz. 

A farmering és a fekete bokacsizma alapdarab, és elvileg a piros nadrágot sem csak ezen az egy napon lehet hordani. Főleg, ha már unja a farmereket vagy a fekete szövetnadrágokat. Ha pedig szeretne még egyet csavarni a külsején, akkor vegyen fel egy mintás, mondjuk egy kockás kabátot. 

Piros blúz már kevesebb nő szekrényében van, de ha szereti a fekete vagy a fehér holmikat, akkor mindenképpen be kell szereznie egyet, meg is mutatjuk, hogy miért. A mintás nadrághoz már korábban is lakkcipőt ajánlottunk, és most sem lesz ez másként, ennyire illenek egymáshoz. 

A téli szürkeségben jól jön egy piros kabát, ebben könnyű kitűnni a pufidzsekis tömegből. Elegánsabb összeállításokhoz is remekül illik, de ha nem akarja annyira nagyon kicsípni magát, akkor a  kockás ing és a farmernadrág is jó lehet. A magas sarkú cipő helyett természetesen vehet laposat is, és nem muszáj színben ennyire harmonizálni a szett többi darabjával, kivéve persze a táskát. 

Szombatra tökéletes választás a piros szoknya is. Persze nem kell ragaszkodni a legrövidebbhez vagy a legszűkebbhez, sőt. Ha kapható egy kis bolondozásra, akkor válasszon mintás blúzt és/vagy pulóvert, de ez is opcionális. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta