OFFLINE

Nézze meg a Grammy eddigi legdurvább szettjeit!

2015. február 8., vasárnap 08:57

A Marieclaire.com összeszedte a 70-es évektől az utolsó, 2014-es Grammy gáláig a legmeglepőbb, legextrémebb és legérdekesebb szetteket. Cher például egész meglepően kitárulkozott 1974-ben, de ez még sokkal jobban állt neki, mint 2008-as beburkolózása.

A 80-as évek csodás kincsesbányája az extrém szetteknek, de a 90-es évek lánybandái is tudták, hogy mit jelent az összeöltözés – és magas szinten űzték is ezt a sportot. A hajtás után találja galériánkat, melyből kiemeljük öt kedvencünket: nincs könnyű választásunk, hisz közel 40 olyan szettet talál a galériában, melyre nincsenek is szavak!

Grcae Jones villantása

Grace Jones szinte félmeztelenül parádézott 1983-ban, manapság egy ilyen összeállítástól leállna az internet. De akkoriban a világ nagyobb része egyáltalán nem is látta ezt a performance-t:

Hillary Clinton Grammyje

Talán ön se tudta, de Bill Clinton neje 1997-ben kapott egy Grammy díjat, mégpedik a "Best spoken word album" kategóriában. Ebben a kategóriában egyébként három amerikai elnök is kapott díjat, Jimmy Carter, Bill Clinton és Barack Obama. Hillary Clinton "It takes a village" című művéért kapta meg a Grammyt.

Destiny's Child hínárruhában

A Destiny's Child tagjai többször is összeöltöztek, de ez a kép egyszerűen csodás, ahogy hínárszerű, szaggatott zöld ruhákban pózolnak számtalan díjukkal.

Alicia Keys farmeres estélyije

Már 2004-et írtunk, amikor az énekesnő úgy gondolta, hogy jó ötlet egy elöl nyitott estélyi alá hosszú, sötétkék farmert venni. Formabontó, az biztos, mi egyszerűen nem hisszük el:

Lady Gaga tojásban

Egyik kedvencünk Gaga 2011-es antréja: kihozta a maximumot a vörös szőnyeges vonulásból, az biztos. A tojásban lapul, a galériában azt is megnézheti, hogyan bújt ki belőle. Reméljük ma este, az 55. Grammy gálán valaki még nála is emlékezetesebbet alakít!

 
Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta