OFFLINE

Melyik az év táskája? Szavazzon!

2015. január 28., szerda 19:15

Tudja, mi az az IT bag? A kifejezést a '90-es évek végén kezdték el használni azokra a táskákra, amelyek annyira egyediek voltak, hogy minden, divathoz kicsit is konyító ember felismert – és többek között ennek köszönhetően mindenkinek akart magának egyet. Biztos ismerős önnek az Hermés Birkin névre hallgató darabja, vagy a Givenchy Antigonája, ami számos fast fashion darabot inspirált már (és valószínűleg fog is).

IT bag
Fotó: Vogue.com

Bár még csak egy hónap telt el 2015-ből, a Vogue már kíváncsi, hogy melyik táskát szavazzák meg az olvasók az év IT bagjének: nagy a tét, a nyertest ugyanis valószínűleg órákon belül készlethiányossá rabolják a divatmániások szerte a világon. Nem mintha egyébként rosszul menne akár a Fendinek, akár a Guccinak, de azért elég nagy presztízs bármelyik luxusdivatház számára, ha az egyik saját tervezésüket kiáltják ki győztesnek. A Valentino kiegészítője egyébként 3645 dollárba (több mint egymillió forintba), a Fendi Peekaboo-ja ehhez képest egész olcsónak tűnik (1550 dollár, azaz 440 ezer forint). A Chanel valami eszméletlen ocsmány darabbal került be a versenybe, a legmélyebbre viszont a Dior Diorama névre hallgató darabjára vágyóknak kell a zsebükbe nyúlniuk: 6300 dollárt, 1,7 millió forintot kell kifizetni érte (igaz, a Louis Vuittonéhoz még árat sem írtak).

Az ön szavazata is számít! Kattintson ide, nézze meg a tíz táskát, majd válassza ki a legszimpatikusabbat és döntse el, miért öljék egymást a fashionisták idén! Február 3-án eredményhirdetés, siessen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta