OFFLINE

A lajháros reklámnál csak a lajháros táska a menőbb

2015. január 26., hétfő 09:12

Múltkori, lajháros reklámos posztunk után keresett meg minket egy magyar tervező, aki nemrég kezdte az Etsyn árulni táskáit: mégpedig nagyon szépen elkészített lajháros, bálnás, homáros, nyulas filctáskákat, amikkel minket azonnal levett a lábunkról. A The Pointing Hund Studio tumblr oldalán is érdemes körülnézni, mi nagyon vicces termékeket találtunk: egyedül a táskák ára húzós, 37 ezer forintot kér Viki egy-egy egyedi darabért, melynek filces anyaga a leírás szerint elég kényesnek tűnik, nem mosható és nem vízálló – de ha azt vesszük, hogy ezért a pénzért tényleg egyedi, szépen kidolgozott, fantáziadús képekkel díszített darabot kapunk, talán nem is olyan sok ez a pénz. Akárhogy is, szerintünk menő a magyar tervező táskakollekciója.

A cuki állatos kiegészítők valószínűleg divatba jönnek tavasszal, ezt abból sejtjük, hogy a Coach is beszáll a versenybe, Gary Baseman grafikáival. A kicsit sötétebb hangulatú táskákat egyelőre csak előrendelni lehet, ráadásul 695 dollárba, azaz 192 ezer forintba kerül egy példány. Ezeket is megnézheti a galériában, akárcsak a The Pointing Hund termékeit, aztán szavazzon: ön szerint menők az állatos táskák, vagy 7 éves kor fölött mindenkinek el kéne felejtenie őket?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
935 szavazat 1004 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta