OFFLINE

Unja a nyakkendőjét? Viseljen pandamaszkot!

2015. január 25., vasárnap 10:54

Az élet egyik igazságtalansága, hogy a nők sokkal többfajta ruhadarabból választhatnak: ha egy férfi úgy dönt, hogy szeretné valamivel feldobni az összeállítását, akkor rendre maradnak a kiegészítők. Ez a gondolat és a FashionBeans egyik cikke adta az ötletet, hogy összegyűjtsük a közelmúltbeli divatbemutatók legelborultabb kiegészítőit – legyen szó metálos holdjáróról vagy nyuszi formájú sapkáról.

Marihuánás nyaklánc

Jeremy Scottnak soha nem kellett a szomszédba mennie, ha őrült ötletekről van szó: legyen az a saját márkája vagy a Moschino, ahol kreatívtervezőként dolgozik. A 2015-ös tavaszi-nyári (az egyre igénytelenebb Miley Cyrus-szal közösen tervezett) „Dirty Hippy” kollekció bemutatóján csodálhattuk meg ezt a pomponnal és marihuánával díszített nyakláncot, amit maximum annak ajánlunk, aki Hawaii-on piheni ki az év fáradalmait, de talán még annak se.

Marihuánával és pomponnal díszített nyaklánc Jeremy Scottnál
Marihuánával és pomponnal díszített nyaklánc Jeremy Scottnál
Fotó: Randy Brooke / Europress / Getty

Elefántpénztárca

Nyilván nem ez a legmeghökkentőbb tétel a listánkon, viszont jól gondoljuk végig, hogy szeretnénk-e egy lépés előnyt adni a zsebtolvajoknak ezzel a feltűnő aprótartóval. Ha nincs nálunk táska, akkor nem túl praktikus, ha pedig van, akkor meg nem mindegy, hogy néz ki? Úgysem látjuk. Ráadásul 265 euró, tehát 80 ezer forint körüli összeget kell érte fizetni.

80 ezerért lehet elefántpénztárcája
80 ezerért lehet elefántpénztárcája
Fotó: reklámfotó

Holdjáró

Jó hírünk van annak, akit megihletett a Csillagok között című film és Matthew McConaughey űrhajós szerelése: Rick Owens 650 euróért (200 ezer forintért) megalkotta a „hétköznapi” holdjárót. Nekünk a 2000-es évek boxcipő-jelensége jutott róla eszünkbe (ami – őszintén megvalljuk – nem tartozik a legkedvesebb emlékeink közé).

Rick Owens újraértelmezte a holdjárót
Rick Owens újraértelmezte a holdjárót
Fotó: férfidivat

Perverz maszkok

Jó tanács: bankot rabolni ne ezekben menjen, mert még a Holdról is kiszúrják utána. A Siblings márkában – a ruháik mellett – az egyik legmeglepőbb, hogy a MrPorter, a híres luxuswebshop is árulja a cuccaikat.

Ezeket nem akarjuk elhinni
Ezeket nem akarjuk elhinni
Fotó: Stuart C. Wilson / Europress / Getty

Állatos fejdíszek

Az alábbi „kalapokat” Stephen Jones tervezte Thom Browne 2014-15-ös őszi-téli kollekciójához. A kifutón egyébként kétféle modellt láthattunk: a fejfedősöket (üldözöttek) és az anélkülieket (vadászok).

Na jó, azt a nyulasat elfogadnánk
Na jó, azt a nyulasat elfogadnánk
Fotó: Victor Virgile / Europress / Getty

Kötött maszkok

Kicsit sem szeretnénk buzdítani önt, de ezek a maszkok egy fokkal jobban bankrabláshoz, mint a perverz darabok. Az értelmezhetetlen kiegészítők egyébként az Umit márka 2013-as őszi-téli kollekciójából valóak és a graffitisek inspirálták őket.

Ugye nincs olyan ember, aki az utcán ilyet hord?
Ugye nincs olyan ember, aki az utcán ilyet hord?
Fotó: Victor Virgile / Europress / Getty

Péniszkereszt

Tom Ford péniszkeresztjéről már volt szerencsénk írni, így nem is nagyon pazarolnánk a karaktert a 200 ezer forintos kiegészítőre, itt elolvashatja, hogy mit tud.

Tom Ford nem csak a keresztényeket botránkoztatta meg
Tom Ford nem csak a keresztényeket botránkoztatta meg
Fotó: reklámfotó

Melyik a legdurvább kiegészítő?

 • 4
  A marihuánás nyaklánc
 • 0
  Az elefántpénztárca
 • 0
  Az ezüst holdjáró
 • 35
  A perverz maszkok
 • 25
  Az állatos fejdíszek
 • 11
  A kötött maszkok
 • 113
  A péniszkereszt
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta