OFFLINE

Heti kedvenc: a madaras kabát

2015. január 21., szerda 13:02

Bár még zajlik a téli leárazás, azért a boltok kínálatában – legalábbis online – már megjelentek a tavaszias ruhadarabok is. Ugyan március még messze, eheti kedvencüknek egy mintás kabátot választottunk, ami tökéletes lehet majd, ha tényleg melegebbre fordul az idő. 

Mivel egy igen feltűnő kabátról van szó, ezért érdemes egyszerű alapdarabokkal kombinálni, mint amilyen például a fehér blúz, illetve ing, a sötétkék farmer és egy kényelmes bokacsizma. Ha szeretné, hogy egy picit különlegesebb legyen az összeállítás, akkor vegyen elő egy statement ékszert is, mondjuk egy nagyobb fülbevalót. 

A hétköznapokra ajánlott ez az összeállítást, a nadrágot lecseréltheti a leggings és a farmer szerelemgyerekére, a jeggingsre is, ha tényleg a kényelem a cél, és ha egy hosszabb pulóvert vesz fel hozzá, senki nem mondja meg, hogy nem hagyományos farmernadrágot visel. 

Ha szeretné, hogy mindenki a kabátjára figyeljen, akkor nemcsak semleges alapdarabokat vehet fel hozzá, hanem arra is ügyelhet, hogy színben minden tökéletesen passzoljon hozzá. 

Ha valamilyen eseményre hivatalos, akkor egy szép ruha helyett felvehet egy csinos overallt is. Persze ha a dress code engedi. Ebben az esetben már a táska és a cipő is lehet feltűnőbb, hiszen a kabátját nagy valószínűséggel úgyis le fogja venni és otthagyja a ruhatárban. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta