OFFLINE

Így öltözött Anna Wintour a 90-es években

2015. január 19., hétfő 17:44

Az amerikai Vogue főszerkesztőjének, Anna Wintournak a mai szettjeit elnézve nehezen tudjuk elképzelni, hogy nem is olyan rég még volt idő, amikor sokkal bátrabban kísérletezett a ruhásszekrényével. A whowhatwear.com szerkesztői nemrég egy összeállítást is készítettek Wintour 90-es évekbeli szereléseiből, melyből kiderült, hogy a főszerkesztő húsz évvel ezelőtt, a negyvenes éveinek közepén bizony sokkal bátrabban nyúlt a színekhez, ahogy vadabbul keverte egymással a különböző mintákat és anyagokat is.

A napvilágra került képeket elnézve Anna Wintour 90-es évekbeli stílusa teljesen eltér a ma megszokott kissé konzervatív, de inkább klasszikus, időtlen eleganciát képviselő daraboktól, egyrészes, gyakran virágmintás együttesektől és kardigánoktól. Arról nem is beszélve, hogy akkoriban még lencsevégre kapták más lábbeliben is a natúr árnyalatú szandálon kívül, amihez mostanában annyira ragaszkodik.

A különbség valóban döbbenetes, a kilencvenes évek elején ugyanis még szóba sem jöhettek Wintournál a kardigánok, ahelyett viszont előszeretettel lépett kamerák elé melltartó nélkül, feltűnő, színes, állatmintás, flitteres vagy éppen spagettipántos és testhez álló szerelésekben is. Ahogy jól láthatóan többet is nevetgélt, mint az elmúlt években. Mi nem hittünk a szemünknek, azóta sem tudunk betelni Anna Wintour 25 évvel ezelőtti stílusával. Hirtelen ki sem tudnánk választani, hogy melyik a kedvenc összeállításunk a válogatásból, mindegyik szuperlátványos. Nézze meg a galériában, hogy milyen bevállalós volt a Vogue főszerkesztője a negyvenes éveiben!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta