OFFLINE

Heti kedvenc: a műszőrme bunda visszatért

2015. január 7., szerda 11:32

A műszőrme – akár káros, akár nem – megint divatban van, és szinte minden fast fashion boltban találni legalább egyféle műszőrme kabátot, ami remélhetőleg a következő téli szezonban is hordható lesz majd, és nem kell a szekrény mélyére süllyeszteni. A hajtás után megmutatjuk, mivel érdemes hordani a feltűnő darabot. 

Természetesen az olyan alapdarabok, mint a farmernadrág és a garbó tökéletesen illik eheti kedvencünkhöz. Ha már unja a szűk szárú farmereket és a boyfriend fazon sem lopta be magát a szívébe, akkor próbálja ki az ún. mom jeanst, amit most leárazva is megvásárolhat. A magas derekú nadrág szabása előnytelennek tűnhet elsőre, de azért adjon neki egy esélyt, most megint divatban van ugyanis. 

Ha szeretne egy kicsit jobban kiöltözni, akkor a lapos talpú bokacsizmát cserélje le egy magas sarkúra, a farmert pedig egy A-vonalú szoknyára. Ebből szintén sokfélét találhat most az akciós ruhadarabok között, és egyelőre úgy tűnik, hogy az újabb kollekciókban is találkozhatunk majd vele. 

A farmernadrághoz hasonlóan alapdarab a fekete szövetnadrág is, és ennek jó hasznát veszi, ha a munkahelyén szigorúbb a dress code vagy valamilyen hivatalos eseményen kell részt vennie. Ha már unja a fehér ingeket vagy blúzokat, akkor természetesen mintásat is viselhet, így kisebb az esélye annak, hogy valakivel teljesen megegyezik majd a szettje. 

A bunda télen tökéletes társa a kis fekete ruhának, hiszen olyan, mint egy feltűnőbb kiegészítő. Ezért nem is szabad túlzásba vinni az ékszerek halmozását, egy különleges karkötőn, nyakláncon vagy fülbevalón kívül nem is nagyon lesz szüksége másra. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta