OFFLINE

Ideje túllépni 2014-en

2015. január 5., hétfő 15:40

Az Amerikában ismert Youtube-vlogger, Jackie Aina, a Makeup Game On Point csatorna készítője forgatott egy videót 2014 végének örömére, melyben sorra veszi azokat a sminktrükköket, amiket ideje elfelejtenünk. Aina szemmel láthatóan kivan a műszempilláktól, a kontúrozástól, a felduzzasztott szájaktól és – ahogy ő mondja – a Rubik-kocka szemöldököktől.

Tulajdonképp teljesen igaza van, elég csak a belenézni a videóba, hogy ezt belássuk. Szóval félre a műszempillákkal és a szemöldökceruzákkal, kezdje ön is 2015-öt pár fokkal természetesebb sminkkel!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta