OFFLINE

Ilyen cuccokban hódított idén George Clooney felesége

2014. december 31., szerda 14:28

Nyár közepén egyszer már megmutattuk, hogy milyen ízléssel rendelkezik George Clooney választottja, az emberijogi ügyvédként dolgozó Amal Alamuddin, aki azóta már ki is mondta a boldogító igent a sármos színésznek Velencében. Ezúttal a 36 éves Alamuddin olyan szettjeit szedtük össze, melyekben a lagzi előtti napokban és az azt követő időszakban kapták lencsevégre. Míg a világsajtó éppen a megfelelő becenevet (Amalooney, Cloomuddin, Geomal) keresi az ifú párnak, addig nézze meg a dögös jogásznő időtlen, elegáns és lazább szereléseit a galériában és a mi kedvenceinket a hajtás után!

1. Fekete-fehér Dolce & Gabbana ruha

Lehet-e menőbb ruhában megérkezni Velencébe, mint amiben Alamuddin tette? A csinos menyasszony ugyanis egy Dolce & Gabbana által tervezett, alakot megnyújtó fekete-fehér csíkos ruhában, valamint Prada napszemüvegben érkezett meg az ünnepség helyszínére. Az összeállítást elnézve a sztárügyvéd lelkismeretesen utánanézett annak, hogy milyen is a régi hollywoodi csillogás és megjelenés.

2. Vörös ruha Alexander McQueentől

A legtöbb hollywoodi színésznővel ellentétben George Clooney választottjának nincsen személyes stylistja, a pletykák szerint saját maga választja ki ruháit. Ha ez igaz, akkor remek érzékkel nyúl olyan darabok után, amit aztán viselni is képes a nagyközönség előtt. Ilyen például ez a skarlátvörös Alexander McQueen estélyi is, ami ízlésesen megmutatja Alamuddin alakját. Bár többen merész húzásnak titulálták a ruhát, mi semmi hivalkodót nem fedeztünk fel benne.

3. Virágos Giambattista Valli ruha

A szertartás követő napon az ifjú pár kiöltözött és megmutatta magát a kíváncsi tömegnek. Erre az alkalomra Clooney szokásához híven egy klasszikus szürke öltönyt vett fel, míg felesége megadta a módját és egy apró virágokkal díszített Giambattista Valli Couture ruhában integette végig a sajtóeseménynek is beillő csónakázást. A szuperhosszú lábakat kölcsönző ruha egyébként az olasz divatház 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából való.

4. Nadrágkosztüm Stella McCartney-tól

A híressé vált ügyvédnő az elmúlt időszakban előszeretettel jelent meg fehér darabokban. Alamuddin a polgári szertartásra Stella McCartney egyik klasszikus vonalú, palazzo nadrágos szettjét választotta, amely ráadásul Bianca Jagger legendás 1971-es megjelenését idézi. Clooney neje ezzel újra bebizonyította, hogy a jó ízlés és az időtlen elegancia soha nem megy ki a divatból. Ne hagyja ki a többi designer ruhát se, kattintson a galériára!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta