OFFLINE

4 trend, amit utáltunk idén

2014. december 29., hétfő 18:21

Nemrég megírtuk, hogy melyek voltak azok a trendek, amiket üdvözöltünk idén. Adta magát a helyzet, hogy elkészítsük a másik oldalt is, a "bárcsak maga az ötlet sem született volna meg" kategóriát. Nem szerettünk volna túl szőrősszívűek lenni, így az előző 3-3 helyett most nemenként csak 2-2 tényleg érthetetlen trend került a listánkra.

Crop top

A crop top (vagy ahogy 10 éve népiesen hívtuk: haspóló) újra felütötte a fejét a divatban. Ennek köszönhetően - hiába ciki 8 éves kor felett - boldog-boldogtalan viselte, figyelmen kívül két fontos dolgot: pókhassal nem illik viselni, ha pedig mégis szeretnénk, akkor köldök fölé érő szoknyával vagy nadrággal tegyük. Mondanunk sem kell, minden ezredik crop topot viselő nőre volt ez igaz 2014-ben (és ők is külföldi divatbloggerek).

487218001
Fotó: Theo Wargo / Europress / Getty

Sportfelsők

Egyetlen nő sem büntetheti magát annyira, hogy alaktalan mezekbe bújtatja magát. Hiába gondolja az illető tudat alatt, hogy a pasijának imponál majd a (sokszor nemlétező sportolók nevével ellátott) felsővel, ez nem így van: a férfiak nem szeretnék a saját, nőiesített verziójukat viszontlátni a párjukban.

151755459
Fotó: Daniel Zuchnik / Europress / Getty

Melegítőnadrág

Nincs baj a melegítőnadrággal, ha otthon, a négy fal között viselik. A ruhadarabnak augusztus végén külön posztot szenteltünk, ahol arra voltunk kíváncsiak, vajon divat lesz-e a mackónadrág az utcán. Sajnos a választ azóta megkaptuk: igen. Az üzletek kínálatát tekintve jövőre is bárki öltözhet majd Mercedes-ben szotyizó maffiózónak.

1701301800 1 1 1

Gagyi feliratos pulcsik

A swag, yolo, dope, f*ck feliratok a megjelenésük másnapján unalmasak voltak, egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért viselik a pasik az ezekkel ellátott ruhadarabokat. Külön humorossá teszi az egészet, hogy olyanokon látjuk viszont, akiknél még Ferenc pápa is gengszteresebb akat.

swag
Fotó: spreadshirt.com

Ön melyik trendet utálta idén a legjobban?

 • 360
  Crop top
 • 187
  Mez
 • 476
  Melegítőnadrág
 • 550
  Gagyi feliratok
 • 254
  Ezek nem is borzasztóak.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta