OFFLINE

Íme az önök kedvenc celebnői!

2014. december 29., hétfő 08:42

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elkészítettük a „Kinek áll jobban?!” posztjainkból készített statisztikát. Az eredmények ismét az önök ízlését mutatják, ugyanis 2014-ben is önök dönthettek – szavazások formájában –, hogy egy adott ruha melyik celeben (vagy éppen manökenen) mutat jobban. Megtudhatja például azt, hogy hány híresség szerepelt a rovatban; közülük kit láthattunk a legtöbbször; kire érkezett a legtöbb voks; hol volt fölényes győzelem, és azokat a posztokat is szemléztük, ahol valamilyen különlegességgel vártuk az olvasókat.

Általánosságban

A párbajokban a celebek vagy egymással, vagy a rajtuk lévő ruha kifutós (modellen szereplő) verziójával csaptak össze. A 207 szereplő közül 173 volt a híresség és 34 esetben mutattunk be manökeneket: legtöbbször Dior és Prada ruhakölteményeket (6 illetve 4 alkalommal) láthattak viszont a csatákban.

A legtöbbet látott celebnő Kim Kardashian volt, ő 8-szor szerepelt. A második helyen négyen állnak holtversenyben (Jessica Alba, Taylor Swift, Rihanna és Cara Delevingne), őket 5-ször láthattuk 2014-ben. Összesen 164 ezer szavazatot adtak le és tavalyhoz hasonlóan idén is egyre inkább elfáradtak a poszt vége felé haladva: az első párosokra/triókra összesen közel 60, a másodikra már csak 53, a harmadikra pedig kicsivel több mint 51 ezerszer szavaztak.

A legek..

A legtöbb szavazatot (3855) ismét Katalin hercegné kapta méghozzá akkor, amikor ugyanabban a szettben jelent meg egy esküvőn, mint a másik meghívott. A legkevesebb Chloe Sevigny-nek és Anna Dello Russónak jutott (19-19): előbbi egy Chanelben, utóbbi pedig tornacipőben nyúlt mellé. A legnagyobb szavazatkülönbség (3662) szintén Middleton előbbi esetéhez fűződik, a legszorosabb verseny (2 szavazatnyi különbség) pedig Cara Delevingne és Chiara Ferragni függönyszerű szettjei között alakult ki.

A legnagyobb arányú győzelem Kendall Jenner nevéhez fűződik: a piros ruhája az olvasók 93.5%-ának rajta tetszett inkább, mintsem Lady Gagán. A megoszlást tekintve a legszorosabb harcot (0.4%-nyi különbség) a már említett Delevingne-Ferragni páros vívta.

A rendhagyó posztok

Akadtak olyan esetek, amikor háromnál több pár vagy triók versengtek a jobban öltözött címért. Ilyen volt például az, amikor Givenchy-ben nyomultak a celebek, vagy amikor arra is szavazhatott, hogy önön áll jobban az ominózus ruhadarab (legyen szó cicanadrágról vagy lotyós csipkeruháról. Szerencsére idén is tudtunk olyan posztot mutatni, ahol férfiak küzdöttek a szavazatokért – akár öltönyben, akár melegítőben.

Az abszolút kedvencek

Összesítettük a celebekre érkező szavazatokat, így megtudtuk, hogy kik voltak 2014-ben az önök kedvencei. Kate Middletonra összesen 3855-ször kattintottak, őt követi Jane Fonda 3305 vokssal, a képzeletbeli dobogó legalján pedig Nina Dobrev áll 2744-gyel. A rangsor első tíz helyezettjét megtalálja a galériánban: nézze végig a képeket, majd pedig a lenti szavazódoboz segítségével döntse el ön, hogy ki legyen az idei év abszolút győztese!

Ki legyen 2014 győztese?

 • 51
  Kim Kardashian
 • 111
  Jane Fonda
 • 146
  Nina Dobrev
 • 33
  Kristin Chenoweth
 • 159
  Jessica Alba
 • 59
  Kerry Washington
 • 22
  Naya Rivera
 • 29
  Jourdan Dunn
 • 10
  Joanna Krupa
 • 91
  Jennifer Lopez
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta