OFFLINE

Nézze meg Britney Spears legvadabb farmerszereléseit!

2014. december 3., szerda 18:03

Nemrég megmutattuk, hogy milyen látványt nyújt Katy Perry gyümölcsnek és rágcsának öltözve, ezúttal pedig a fashionspot.com szerkesztőinek gyűjtésén felbuzdulva összeszedtük Britney Spears legborzalmassabb farmerszereléseit. A harminc éves celebnő sosem tartozott a legjobban öltözött hírességek közé, sőt kiváló példája annak, hogy nem minden tehetős ember rendelkezik jó stílusérzékkel. Mivel Spears mindeddig nem fektetett be egy vele szimpatizáló, jóindulattal megáldott stylistba, így legyen szó egyszerű utcai viseletről vagy akár puccos vörös szőnyeges eseményről, mindig mellényúlt, ha farmerről volt szó. Íme a bizonyíték!

Az „Oops!...I Did It Again” című sláger énekesnője számtalanszor bebizonyította az elmúlt években, hogy éppen azt az alap ruhadarabot képtelen normálisan viselni, amelyik általában az emberek többségén véletlenül jól áll. 2002-ben egy londoni eseményen például egy áttetsző kendővel dobta fel farmernadrágját, majd ugyanebben az évben a Teen Choice Awardson egy falatnyi sárga felsőrésszel és egy hámmal kombinálta a nadrágot.

Az MTV Video Music Awardson vad motoros mellényben jelent meg, de lencsevégre kapták fűzőnek álcázott farmerövben is a 2001-es évben. Kérdőjelként állunk Spears rikkancs-sapkája, bundás télicsizmával párosított farmersortja, előnytelen, földig érő kabátja, valamint hasvillantós pólókkal párosított farmerszettjei előtt is. Nézze meg a galériában a legröhejesebb és egyben legemlékezetesebb pillanatokat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta