OFFLINE

Bréking, Miley Cyrus Chanelt visel!

2014. november 28., péntek 15:26

A Vfiles figyelt fel rá, hogy a 22 éves Miley Cyrus meglepő módon nem egy random turkálóból vagy fast fashion gyerekosztályról kukázott színes műszőrben vett részt saját születésnapján, hanem ez a pink-sárga borzalom bizony egy 1994-es vintage Chanel dzseki.

Stephanie Seymour vs. Miley Cyrus, 1994 vs. 2014.
Stephanie Seymour vs. Miley Cyrus, 1994 vs. 2014.
Fotó: Vfiles/Instagram

Újkorában a pink műszőr akkora szám volt a hozzá illő kalappal együtt, hogy Stephanie Seymour viselte a Vogue-ban, a képet Steven Meisel lőtte, a stylingért pedig a híres Carlyne Cerf De Dudzeele felelt. Aztán eltelt 20 év, és a mostanra kicsit csapzott kabát oda került, ahova való: egy bolond(os) celebnő műfarkakkal megspékelt szülinapi bulijába.

Vagy ön szerint túl szigorúak volnánk, és valójában ez a vintage Chanel bunda nagyon menő? Hordaná? Adna érte sok pénzt is? Akkor szavazzon a menőre, ha viszont inkább röhejesnek tartja Cyrust a műszőrben és a Sugarbird-stílusú lotyóruhában, nyomjon a cikire!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1151 szavazat 1055 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta