OFFLINE

A Je Suis Belle-t is megihlették az uzsonnás zacskók

2014. november 27., csütörtök 16:37

Nemrég megmutattuk, hogy milyen színekben és formavilágban gondolkodott a Je Suis Belle tervezőpárosa a 2015-ös tavaszi-nyári szezonra. A skót szobrász, Karla Black New York-i kiállításának anyagából inspirálódott designerek nemrég egy táskakollekciót is piacra dobtak, amit a KOMOD egyik alapító tagjával, Veszprémi Gabriellával közösen terveztek meg. 

A bevásárlószatyrok, uzsonnás- és nejlonzacskók formavilágát idéző darabok láttán nekünk azonnal beugrott a papírzacskók Rolls Royce-aként számon tartott Jil Sander féle uzsonnás-zacsi, amivel a tervező 2012 nyarán sokkolta a divatmániásokat. A divatház akkor 290 dollárt (65.000 forint) kért a logóval ellátott barna kiegészítőért, de nem a Jil Sander akkori kreatív igazgatója, Raf Simons (ma már a Dior vezető tervezője) volt az egyetlen, aki fantáziát látott a hétköznapias formában, ugyanis az ANVE kreatívosait és a Céline tervezőjét is megihlette a zacskó, melynek így egyenes útja vezetett a Zarába.

A Je Suis Belle és a KOMOD mutatós, LOL-core trendhez igazodó, „alufóliás” gyűjteménye a tervezők elmondása szerint innovatív, alumíniummal bevont szintetikus bőrből készült, mely a használat során nyeri el igazi karakterét, gyűrődései, felületi töredezettsége nyomán. A nagyobb táskákért 38.900 forintot, a kisebb darabokért pedig 16.000-21.000 forintot kérnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta