Turkálós ruhákból is lehet divatbemutatót rendezni

A Cream turkálólánc tulajdonosai a műfajtól szokatlan lépésre szánták el magukat: divatbemutatót rendeztek a Rákóczi úti boltban kapható használtruhákból. A vasárnap esti közel háromnegyed órás bemutatón szimpatikus átlagemberek, aranyos gyerekek és a Miss Dundi és Dögös Szépségverseny 2014. évi nyertesei (Rákóczi Zsuzsanna, a plus size kategóriája szépségkirálynője, Szabó Regina és Barócsi Viktória) vonultak fel a kifutóként funkcionáló vörös szőnyegen laza nappali, bulizós, irodista és télikabátos szettekben.

A szetteket a StartMyStyle stílustanácsadó csapat állította össze, akik nemcsak a divatbemutató szervezésében voltak partnerek, de kéthetente rendszeresen stílustanácsadást tartanak a Cream Blaha Lujza téri üzletében – ha szeretne részt venni egyen, december 5-én menjen el a turkálóba!

A bemutatóból kiderült, hogy könnyű olyan kötött pulóvereket és egyberuhákat összeválogatni turkálóban, amikben az ember jól néz ki. Ráadásul nagy méretben is istenes a választék, amit a legtöbb fast fashionről sajnos nem lehet elmondani, emellett még olcsó is a kínálat, tehát a vásárló mindenképp jól jár. Nézze meg a galériában a megfizethető női-, férfi- és gyerekruhákat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek