OFFLINE

Negyedmillió forintos körömlakk: menő vagy ciki?

2014. november 24., hétfő 16:37

MTI2MDA4NDY5MjQ0Mzk3NTc4
Fotó: Christian Louboutin

Christian Louboutin szeptemberben dobta piacra első körömlakk kollekcióját, melynek árazásán meg is lepődtünk, ugyanis a harminc darabból álló gyűjtemény darabjaiért csupán 50 dollárt (11.289 forint) kértek az üzletekben. A közelgő karácsonyi szezonban azonban már nagyobb fantáziát látott a tervező, aki egy limitált szériás „Starlight” névre keresztelt körömlakkal készült az ünnepekre, amiért már nem szégyell 675 dollárt (257.420 forint) beszedni tehetős rajongóitól – írja a két tónusú strasszokkal készült luxuslakkról a fashionista.com.

Negyedmillió forintért természetesen már nem csak egy mezei lakkot kapunk, be lett az csomagolva szépen, a fekete lakkdobozt vékony lakkbőr réteggel vonták be és még kristályból kirakott virágokat is pakoltak rá a divatház Pensamoi cipőjének stílusában. Biztos szép ajándék ez, bár mi sosem értettük, hogy mit kell csinálni ezekkel a túlcicomázott dobozokkal, miután kivettük belőle a terméket. 

Egy üstökösön gyártják a lakkot? Talán amiatt ilyen drága.
Egy üstökösön gyártják a lakkot? Talán amiatt ilyen drága.
Fotó: Christian Louboutin

Az exkluzív körömlakk egyébként még passzolna is a francia márka stílusához, de afelett már nem igazán tudunk napirendre térni, hogy többe kerül, mint például ez a Louboutin lapostalpú cipő vagy ez a nagyon csajos tűsarkú és ez a magenta árnyalatú darab. Ön mit gondol, menő a túlárazott körömlakk vagy inkább cikinek és lehúzásnak tartja Christian Louboutin karácsonyi kedvességét? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1172 szavazat 1087 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta