OFFLINE

Turnűr a divat az Éhezők viadalának vörösszőnyegén

2014. november 21., péntek 14:04

November 17-én tartották az Az éhezők viadala aktuális folytatása, a Fecsegőposzáta Los Angeles-i premierjét, melyen nem csak a szereplők vonultak vörös szőnyegre, hanem egy csomó hollywoodi, akinek hiányzott már a csillogás. Ennek eredményeként volt egy pár majdnem-villantás, de meglepő módon rengeteg csodaszép, romantikus estélyi is.

A legmeglepőbb számunkra Jennifer Lawrence Christian Dior Couture ruhája volt, melynek fenékrésze határozottan ki volt párnázva, pont, mint az 1870-es évek asszonyainak ruhái – a turnűr, avagy fardagály ugyanis a XIX. század végén jött divatba, ekkor a szélesen elterülő aljak helyett a fenékre helyezték a hölgyek a hangsúlyt.

A film és a színésznők stylistjai részéről egyébként koncepció lehetett, hogy az estélyik vonala a régi időket idézze: Elizabeth Banks, de főleg Willow Shields ruhájának hátulja elég terebélyes volt. Nekünk tetszik ez a régi-új stílus (mindenképp jobb, mint amikor félpucéran parádéznak a celebek), és önnek? Nézze meg a galériában a bemutató legcsinosabb színésznőit, ott kicsit bővebb leírást is talál az estélyikről és a legszebb táskákban is gyönyörködhet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta