OFFLINE

Heti kedvenc: a flitteres kabátka nemcsak az ünnepekre

2014. november 19., szerda 15:16

Bár még több mint egy hónap van karácsonyig, az üzletekben (vagy legalábbis a honlapjaikon) már feltűntek az ünnepi kollekciók. Természetesen idén is lesznek flitteres blézerek, ruhák és nadrágok is, és a hajtás után megmutatjuk, hogyan érdemes hordani a csillogó ruhadarabokat.

Ha nem akarja magát nagyon kicsípni, akkor vegye elő kedvenc farmernadrágját, egy fehér blúzt és egy csinos félcipőt. Ez a tökéletes szett arra az esetre, ha a céges buli előtt nem tud hazamenni, hiszen napközben e heti kedvencük helyett viselhet kardigánt vagy zakót is. 

A flitterek és a feltűnő minták manapság már jól megférnek egymás mellett, de arra azért ügyeljen, hogy ne vigye túlzásba a látványos felületek halmozását, vagy a felsőrész és a kiegészítők legyenek egyszínűek, visszafogottak.

Az első szetthez hasonlóan a csillogó kabátka nélkül ez az összeállítás is lehet nappali viselet. Bár ebben az esetben talán a köves fülbevaló helyett is érdemes egy visszafogottabb ékszert választani, és persze a (mű)bőr szoknyát is le lehet cserélni egy szövet ceruzaszoknyára. 

Bármilyen ruhát fel tud dobni e heti kedvencünk, és ne féljen a hozzá hasonlóan csillogó kiegészítőktől. Minél több van belőlük - persze az ízlés határain belül - annál ünnepibb lesz az összeállítás. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta