OFFLINE

Teszt: melyik celebnőére hasonlít leginább az ön stílusa?

2014. november 8., szombat 20:15

Ön is kíváncsi volt arra, hogy melyik celebnő ruhatárából tudna felöltözni a legkönnyebben, ha egyszer csak a sajátját elnyelné a Föld? Valószínűleg igen, különben nem kattintott volna rá a posztunkra. Van viszont egy jó hírünk: a Marie Claire nyomán készítettünk egy félig komoly tesztet, ahol csupán 9 kérdésre kell válaszolnia és megtudhatja, hogy melyik hírességgel keverhetik össze egy-egy jobb napján! Az eredeti tesztből egyébként azt tudhatja meg, hogy hívják a stílust, ami legközelebb áll Önhöz, a miénk után töltse ki azt is, ha van hozzá kedve!

Minden kérdésnél négy válaszlehetősége van, próbálja meg azt bejelölni, amelyikkel a leginkább azonosulni tud, a végén pedig megtudhatja, hogy kinek az öltözködését kövesse a jövőben nyitott szemmel, hogy inspirációt meríthessen tőle!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta