OFFLINE

Victoria Beckham fél évet késett

2014. november 3., hétfő 09:58

A legtöbb hírességnek sikerül elérnie azt, hogy a párezer forintos Zara ruhákban is úgy nézzen ki, mintha egy milliós dizájnerdarab lenne. Akadnak viszont olyan helyzetek, amikor nem érdeklik őket a trendek, inkább a kényelem és az egyszerűség mellett teszik le a voksukat. Ilyenkor pedig – ha nem a képgyűjtő oldalakon futnánk bele a fotójukba – azt hinnénk róluk, hogy ők is átlagemberek, átlagos ízléssel. Persze sejthető, hogy ilyenkor sem turkált ruhákat viselnek, csupán a normcore-ról van szó, vagy tényleg csak arról, hogy ehhez volt kedvük aznap. Szokás szerint ma is három párost, azaz 6 szettet hoztam és akad köztük olyan is, amit akár bátran viselhet irodába is – ellentétben a múlt heti plüssruhákkal.

Iggy Azalea vs. Jennifer Garner

Kin jobb a kockás?

 • 405
  Iggy Azalea
 • 240
  Jennifer Garner

Hogy mi a közös a két celebnőben? Azon kívül, hogy október 20-án fotózták le őket, mindketten kockás inget viseltek. Iggy Azalea lazára vette a figurát: farmert, sportcipőt, egy cicás napszemüveget és egy fekete szalmakalapot vett fel hozzá. Jennifer Garner hipszterkedés helyett nyugdíjas biológiatanárnak öltözött: gumisderekú szürke tweedszoknyát és bebújós bőrcipőt vett fel a saját méreténél jó pár számmal nagyobb inghez. A rózsaszín-fehér kistáskát csak később vettem észre – bár ne tettem volna...

Pár hete kaptam egyébként egy kritikát Facebookon, miszerint teljesen irreleváns dolgokat jegyzek meg az összehasonlításoknál (például egyik hölgy cipője sem látszik), ezért itt fontosnak tartom kiemelni, hogy az egyik legszembetűnőbb különbség a két celebnő között, hogy Azalea balra, Garner pedig jobbra halad a róla készült képen.

Victoria Beckham vs. Charlotte Gainsbourg

Ki a jobb?

 • 681
  Victoria Beckham
 • 98
  Charlotte Gainsbourg

Victoria Beckhamet hasonló szettben fotózták le szeptember végén, mint amit Charlotte Gainsbourg is viselt – még márciusban. Bő egy hónappal ezelőtt jelentették be egyébként, hogy Beckham lett az ENSZ jószolgálati nagykövete, ez a kép is akkor készült róla. Aznap nyitott meg flagship boltja Londonban, amelyen – az előbb említett esemény miatt – személyesen nem tudott részt venni. A nagypapamintás mellény decens alsó gumírozást kapott, amihez a celebnő grafitszürke kosztümnadrágot, hasonló színű hegyesorrú cipőt, fehér inget és fekete, bőrből készült borítéktáskát vett fel. Tőle megszokottan szigorú tekintetét aviátor napszemüvegével próbálta elrejteni a kíváncsi fotósok elől – kevés sikerrel.

Charlotte Gainsbourg merészre vette a figurát: bár ő is a fehér ing mellett tette le a voksát, alul a lakk kerítette hatalmába: lakkbőr nadrágjához hasonló anyagú bokacsizmát húzott – utóbbihoz hasonló fazont egyébként a Hófehérke és a hét törpe című mesében láttunk (és sajnos nem a női főszereplőn). Nem mondom, hogy rendezetlennek tűnik a haja, de először azt hittem, hogy egy éjjeli razzia során rángatták ki az otthonából a rendőrök és akkor készült ez a kép róla.

Lucy Hale vs. Selena Gomez

A piros jobban áll

 • 165
  Lucy Hale-nek
 • 609
  Selena Gomeznek

Milyen hétkezdés az, amiben nincsenek dekoltázsok? Gyorsan mutatok kettőt is: az elsőt Lucy Hale követte el, amikor a TeenChoiceAwards-ra látogatott el ebben a narancsos-pirosas ruhában, a másodikat pedig Selena Gomez a Rudderless című film premierjén. Hale – valószínűleg a ruha fekete szegélye miatt – sötét körmöket és clutch-ot viselt, lábaira pedig egy szegecsekkel kivert magassarkú szandált húzott. Ez a bokapántos megoldás sajnos senkinek nem áll jól, így ha jót akar magának, soha nem vesz ilyet. Gomez egy átlátszó anyagból készült magassarkút választott, aminek az orra „trükkösen” fekete színű. Haját ő is feltűzte, a kislányos sminknek köszönhetően pedig ötöt letagadhat az amúgy sem sok életévéből.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta