OFFLINE

Ilyen lenne, ha őszintén vásárolnánk

2014. október 29., szerda 17:45 |

A Buzzfeed forgatott videót arról, milyen lenne, ha a nők nem udvarias hülyeségeket puffogtatnának vásárlás közben, hanem tényleg őszintén kimondanák, amit gondolnak. Például mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha odamennénk az eladóhoz azzal a szöveggel, hogy adjon valamit, amiben végre belénkszeret a kiszemelt pasi, ahelyett, hogy hosszasan ecsetelnénk, hogy milyen típusú csinos ruhára van szükségünk, nem?

Ön őszinte vásárlás közben?

  • 167
    Magammal igen, az eladóval nem.
  • 135
    Kíméletlenül őszinte vagyok.
  • 60
    Hajlamos vagyok magamnak is hazudni.

Akkor viszont biztos hülyén nézne ránk a próbafülkés lány, ha megmondanánk neki őszintén, hogy azért nem veszünk meg semmit a felpróbált ruhák közül, mert csak arra kellettek, hogy szelfiket lőjünk bennük, cserébe mi akkor sértődnénk meg, amikor őszintén megmondaná az eladó, hogy nem áll jól nekünk a kalap. Olyasmi egyébként szerintünk mindenki fején átfut, amikor nézelődik, hogy "ez a trend szerintem elég ronda, de valószínűleg még divatban marad egy ideig", illetve "fogalmam sincs, hogy ez az én méretem-e", és olyan is biztos történt már önnel, hogy csak azért vett valamit, mert túl sokat időzött a boltban és ciki lett volna vásárlás nélkül kimenni. Vagy nem? Nézze meg a videót, aztán szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta