OFFLINE

Vegyen tweedzakót, mint Dávid!

2014. október 27., hétfő 14:48

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

A hét elején még pont elég lehet egy pulóver és egy vastagabb anyagú zakó, ugyanis kedden csapadékmentes, száraz időre van kilátás, és bár hajnalban köd és némi fagy várható, délután 10-14°C körül alakul a hőmérséklet – írja az Időkép. Szerdán is folytatódik a nyugodt, őszi idő, reggel ismét többfelé találkozhatunk párás, ködös tájakkal, majd napközben sok napsütésre számíthatunk. 

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Szeptemberben a Csak Pasik eseményen zsűriztem, ahova természetesen én is biciklivel érkeztem. Szerencsém volt, mert a tweed zakóm jó kiindulópont volt az összeállítás megtervezésénél, ehhez választottam a világoskék inget és a sötétkék nadrágot. Indulásnál nem teljesen tudtam eldönteni, hogy fázni fogok-e vagy sem, de mivel elég borús volt az ég, egy pulóvert is felvettem. Ősszel sem szeretek feketébe bújni és a városkép is vidámabb egy fokkal, amikor az emberek nem monokróm árnyalatokat, hanem mély őszi színeket választanak.

Mi honnan van?

Zakó, pulóver, öv, nadrág: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Cipő: Marks & Spencer

Óra: Massimo Dutti

Zokni: ZARA

TZ 20140913 095 1
Fotó: Tuba Zoltán / Dívány
TZ 20140913 120 1
Fotó: Tuba Zoltán / Dívány
TZ 20140913 156 1
Fotó: Tuba Zoltán
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta