OFFLINE

Heti kedvenc: a mintás nadrág

2014. október 22., szerda 14:24

Nincs kényelmesebb és jobban variálható viselet a farmernadrágnál, de jóból is megárt a sok, ezért ezen a héten megmutatjuk, milyen is az élet ezen a praktikus darabon túl. 

Korábban már írtunk arról, hogy a farmering igazi alapdarab lett, és ugyanez a helyzet a bőrdzsekivel is. Ezért természetesen szinte mindenhez fel lehet venni ezt a két ruhadarabot, így e heti kedvencünkhöz is. Gyanítjuk, hogy a lakkorrú oxford cipők nem szerepelnek majd szezonokon keresztül a boltok kínálatában, így érdemes most lecsapni rájuk, mert remekül fel tudják dobni az egyszerűbb darabokból álló szetteket. 

Aki nem szereti Bambit vagy Miki egeret, annak most nehéz hónapok jönnek, ugyanis minden rajzfilmfigurákkal van tele. Persze nemcsak ilyen melegítőfelsőket és pulóvereket lehet kapni, szóval ha akarja, kikerülheti őket. Mi inkább a lazább napokra ajánljuk ezt az összeállítást, de ha nagyon vagány akar lenni, akkor a papucscipőt egy piros tűsarkúra is lecserélheti. 

Ha nem szeret sem túl lezseren, sem túl elegánsan öltözni, akkor ezt a szettet ajánljuk. Amennyiben az alkalom úgy kívánja, elég lecserélni a cipőt egy tűsarkúra, esetleg a garbót egy szép blúzra vagy ingre. 

A peplumot lehet szeretni és utálni, de úgy tűnik, egyelőre tartja magát, noha a nagy őrület már lecsengett. Egy ilyen szabású felső nemcsak ceruzaszoknyával mutat jól, hanem a szűk szabású nadrágokkal is, például e heti kedvencünkkel. A hidegebb napokon persze magassarkú helyett nyugodtan vegyen bokacsizmát. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta