OFFLINE

Így hordjon bőrruhát!

2014. október 16., csütörtök 11:58

A Central European Fashion Days-en nem csak a divatbemutatókat néztük meg, hanem a jól öltözött közönségre is figyeltünk: Ivana például erőlködés és fölösleges feltűnősködés nélkül volt nagyon csinos, és annak ellenére, hogy talpig bőrben volt, cseppet sem tűnt közönségesnek. Vegyen példát róla!

Ivana

Ami az időjárást illeti: pénteken ismét a felhőké lesz még a főszerep, hidegfront érkezik, így továbbra is többfelé kialakulhat eső, zápor, délen és keleten helyenként zivatar – írja az Időkép. Egyre többfelé feltámad az északnyugatira forduló szél, csak 15 és 21 fok közé melegedhet a levegő. Szombatra mindenütt megszűnik a csapadék, és ismét a napsütés kerül az előtérbe, bár időnként még kisebb felhők zavarhatják a napos időszakokat. 

Ivana a divatbemutatókat kényelmes, de mutatós összeállításban követte: a különleges szabású bőrruha mellé nem vett fel további feltűnő darabokat, de "write less, fuck more" feliratú noteszével feltette a koronát a szettre.

Kabát: Lindex

Ruha: cseh tervezőtől, La Formela-tól

Cipő: Marks and Spencer

Nyaklánc: Sarka (szintén cseh tervező)

Óra: Comono

Füzet: Brosbi

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta