Nézze meg a fiatal tervezők téli ruháit!

A Central European Fashion Days-en külön bemutatót kaptak azok a tervezők, akik a korábbi években a Gombold újra döntőjébe kerültek vagy nyertek az öltözéktervező-versenyen. Így az esemény szombati napján megnézhettük, mit tervezett 2014-15 telére Gyöngyösi Reni, Bálint Sára, Csík Orsolya, valamint a KOMOD és a ZAKO csapata. Gyöngyösi INER márkanév alatt hat öltözéket küldött kifutóra, ismét helyet kaptak nála az ötletes printek, a különleges kivágások és a fekete-fehér kontrasztja. A kollekcióban a két szín mellett még a királykék kapott helyet, mely remekül feldobta a különböző textúrájú, nem szorosan szezonhoz köthető darabokat.

A KOMOD tervezői, Veszprémi Gabriella és Lévai Zsófia őszi/téli kollekciójának alapja a kooperáció, a ruhák és kiegészítők a the Mama Kin márka és Bocskor Bíborka közreműködésével készültek. Bálint Sára meleg, kötött ruháinál az aszimmetria kapott fontos szerepet, a kollekció hangulatát a skandináv világ és egy téli kastély inspirálta. A ZAKO Clothing ismét nyomatokkal operált, de most télen ők is maradtak a fekete-fehér színpárnál: az alumni tervezői közül egyedül ők gondoltak a férfiakra is és hordható, nem feltűnősködő, mégis különleges kollekciót tettek le az asztalra.

Csík Orsolya az INQ concept állandó tervezőjeként 16 öltözékből álló kollekciót küldött kifutóra, melyet Demeter Lillával készítettek el. A kényelmesnek tűnő, szürke, barna, bézs színekben játszó kollekciót is megtalálja a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek