OFFLINE

Nézze meg a fiatal tervezők téli ruháit!

2014. október 10., péntek 09:24

A Central European Fashion Days-en külön bemutatót kaptak azok a tervezők, akik a korábbi években a Gombold újra döntőjébe kerültek vagy nyertek az öltözéktervező-versenyen. Így az esemény szombati napján megnézhettük, mit tervezett 2014-15 telére Gyöngyösi Reni, Bálint Sára, Csík Orsolya, valamint a KOMOD és a ZAKO csapata. Gyöngyösi INER márkanév alatt hat öltözéket küldött kifutóra, ismét helyet kaptak nála az ötletes printek, a különleges kivágások és a fekete-fehér kontrasztja. A kollekcióban a két szín mellett még a királykék kapott helyet, mely remekül feldobta a különböző textúrájú, nem szorosan szezonhoz köthető darabokat.

A KOMOD tervezői, Veszprémi Gabriella és Lévai Zsófia őszi/téli kollekciójának alapja a kooperáció, a ruhák és kiegészítők a the Mama Kin márka és Bocskor Bíborka közreműködésével készültek. Bálint Sára meleg, kötött ruháinál az aszimmetria kapott fontos szerepet, a kollekció hangulatát a skandináv világ és egy téli kastély inspirálta. A ZAKO Clothing ismét nyomatokkal operált, de most télen ők is maradtak a fekete-fehér színpárnál: az alumni tervezői közül egyedül ők gondoltak a férfiakra is és hordható, nem feltűnősködő, mégis különleges kollekciót tettek le az asztalra.

Csík Orsolya az INQ concept állandó tervezőjeként 16 öltözékből álló kollekciót küldött kifutóra, melyet Demeter Lillával készítettek el. A kényelmesnek tűnő, szürke, barna, bézs színekben játszó kollekciót is megtalálja a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta