OFFLINE

Végre színes ruhákban nyomulnak a celebek

2014. július 14., hétfő 11:02

A fekete-fehér bár sikkes, egy idő után unalmas – főleg, ha 3-4 szezonon keresztül tartják körforgásban a divatházak. Bár télen mindenki inkább a semleges színeket preferálja, talán pont emiatt van az, hogy amint tavasszal először kisüt a Nap, rögtön a feltűnőbb árnyalatok után nyúlunk – ezzel is kicsit jobb kedvre derítve magunkat. Ezért is nem értjük, miért kell a melegebb (és vidámabb) hónapokra is monokrómba öltöztetni az embereket. Szerencsére vannak olyan celebek, akik fittyet hánynak erre a trendre és inkább a színek mellett teszik le a voksukat.

Cate Blanchett vs. Elettra Wiedemann

Kinek áll jobban?

 • 439
  Cate Blanchett
 • 55
  Elettra Wiedemann

Cate Blanchett a Dubajban megrendezett 10. Nemzetközi Filmfesztiválra érkezett ebben a Valentinóban, amihez egy aranyszirmokból álló statement nyakláncot vett fel. A kreatív színpárosításért eleve piros pont és azért is, hogy mindehhez nem fekete vagy fehér, hanem aranyozott platformos magas sarkú cipőt vett fel. Ékszerek közül csak egy órát viselt – kitalálhatják, hogy milyen színben pompázott. A smink teljesen természetesre sikeredett, a haja egy kicsit eltűnt, de így is csinos.

A Jennifer Anistont lenyomó Elettra Wiedemann a The New York Observer újrainduló partijára volt hivatalos, ahol hasonló ruhában jelent meg, mint Blanchett. Igaz, ő egy jóval diszkrétebb, apró színes kövekkel kirakott nyakláncot vett fel hozzá, cipők közül pedig egy piros lakkbőrből készült, nyitott orrú magassarkút vett fel hozzá. A nyakláncon kívül csak egy karkötőt viselt, a sminkje pedig – főleg a szemhéjpúder miatt – kicsit „nénis” hatást keltett.

Naomi Watts vs. Natalia de Molina

Kin mutat jobban a Kors?

 • 163
  Naomi Watts
 • 325
  Natalia de Molina

Naomi Watts a Diana című film New York-i premierjére látogatott el ebben a Michael Kors-ruhában. Ez a tengerészkék szín tökéletes alternatíva a fekete helyett, így ha ön is unja, nyugodtan váltson erre. A tavaszi-nyári kollekció ruháját nem meglepő módon fehér virágok díszítik. A szettet Watts egy narancsos kézitáskával és egy kövekkel kirakott karkötő-gyűrű-fülbevaló trióval egészítette ki. A hullámosra beszárított haj és a smink abszolút dívás külsőt kölcsönzött a színésznőnek.

Mivel se Watts, se Natalia de Molina cipője nem látszik, így mindenképpen egyenlő feltételekkel indulnak az ön kegyeiért. De Molina szintén egy köves gyűrű-fülbevaló párost vett fel a ruhához, amikor a 17. Malaga Filmfesztiválra látogatott el. A fehér-arany színekben pompázó clutch tökéletesen passzol a szetthez. Az ő esetében a smink szemhangsúlyos volt, a haja pedig – ombre ide vagy oda – szép.

Alesha Dixon vs. Gillian Jacobs

Ki jobb?

 • 221
  Alesha Dixon
 • 259
  Gillian Jacobs

Következő ruhaiker párosunk a parfümöt reklámozó Alesha Dixon és a PaleyFestre érkező Gillian Jacobs. Hogy mi a közös bennük? Mindketten a House of Holland ugyanazon ruháját választották – igaz, máshogyan stylingolták. Dixon az illatpremierre egy rózsaszín lakkbőr, fűzővel és pántokkal ellátott magassarkút vett fel, ékszerek közül pedig csak egy kisebb karikafülbevalót vett fel. Bár a ruha nyakrésze kiált egy csinos nyakláncért, úgy tűnik, Dixon nem szerette volna elterelni a figyelmet a legújabb illatáról, a Rose Quartz-ról.

Gillian Jacobs biztosra ment és egy fekete bokapántos magassarkú szandált húzott lábaira, viszont több karkötőt és gyűrűt is felvett – nem is beszélve a csillogó kövekkel kirakott kézitáskájáról. Az ombre haj itt is befigyel, a sminkje pedig rendkívül bájosra sikerült. Ön mit gondol: kinek állt jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta