OFFLINE

Kétszáz forintos ruhákat alakít át hordhatóvá

2014. július 13., vasárnap 09:33

Vajon mire készül Jillian Owens? Posztunkból kiderül!
Vajon mire készül Jillian Owens? Posztunkból kiderül!
Fotó: Facebook / ReFashionista

Jillian Owens Columbiában lakik és hivatását tekintve író, illetve tervező. Végtelennek tűnő ruhatárát elnézve joggal irigykedhetünk a különleges darabokra – hát még akkor, ha megtudjuk, hogy egy kiló kenyér áráért szerezte be őket.

Ugye ismerős az érzés, amikor talál valami göynyörűséget a kedvenc turkálójában, de sajnos nem passzol a méret? És mivel már legalább tíz olyan ruha várja otthon, amire azt hitte, hogy lesz ideje, energiája és türelme magára szabnia, valamiért mégis elmaradt az átalakítás? Owens viszont szorgalmas és célzottan azért megy a használtruha-üzletekbe, hogy az ott talált holmikból újat varázsoljon. Sokszor 1-2 dollárt, tehát csupán párszáz forintot hagy ott, ezt – a végeredményeket látva – nem mondanánk meg.

„Pár éve eldöntöttem, hogy meg akarom változtatni azt a látásmódot, ahogy az emberek tekintenek a divatra” – írja blogjában, ahol egyébként rendszeresen mutat előtte-utána képeket. „Egyre jobban aggódtam amiatt, hogy milyen hatással van a bolygónkra az, hogy az emberek szinte egyetlen viselés után kidobálják a ruhájukat” – tette hozzá. A hobbi végül kinőtte magát és a nő egyre többször bizonyítja be posztjaiban, hogy a divat lehet gazdaságos, etikus és olcsó is. Ez egyébként igaz, elég csak megnézni a Facebook-oldalát.

Ön mit gondol?

 • 411
  Remek ötlet, nekiállok én is!
 • 531
  Bárcsak lenne kézügyességem...
 • 23
  Ez hülyeség!
 • 71
  Nem hordok használtruhát.
 • 33
  Nem érdekel.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta