Vegyen barackszín ruhát, mint Vivien!

Itt a nyár, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Most egy talpig Asia centeres ruhákba öltözött modell segítségével mutatjuk be, hogyan lehet divatosan tűrni a nyári esőt!

Vivien

Elég rossz idő van mostanság, pénteken ismét sokfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, több helyen jelentős mennyiségű csapadék is hullhat – ígéri az Időkép. Délután 20-26 fokra számíthatunk. Szombaton még többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, de vasárnap már országszerte több lesz a napsütés, és csak néhol alakulhat ki futó zápor. Melegszik az idő, a hét utolsó napján újra mérhetünk 30 fokot.

Még a pénteki 23 fokban is jól jöhet egy olyan természetes anyagú ruha, mint Viviené: biztos ismerős önnek is, hogy milyen rossz a magas páratartalomban valamilyen műanyag ruhában izzadni és fázni egyszerre. Egy hasonló lenge miniruhához vegyen vékony harisnyát és zárt cipőt pénteken, mint Vivien, de tegyen el táskájába egy blézert is, jól fog jönni, ha tényleg szelesre fordul az idő. Vasárnap már se a blézer, se a harisnya nem fog kelleni a szetthez, sőt, valószínűleg a zárt cipőt is lecseréli majd egy hasonló szandálra!

Ruha: 3500 forint, Wink & Sport

Táska: 5500 forint, Wink & Sport

Fülbevaló: 990 forint, Ijsberg

Minden üzlet az Asia Centerben található.

07-street fashion-140530-IMG 5739
Szécsi István / Dívány
09-street fashion-140530-IMG 5778
Szécsi István / Dívány
06-street fashion-140530-IMG 5728
Szécsi István / Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek