OFFLINE

Vegyen barackszín ruhát, mint Vivien!

2014. július 10., csütörtök 09:46

Itt a nyár, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Most egy talpig Asia centeres ruhákba öltözött modell segítségével mutatjuk be, hogyan lehet divatosan tűrni a nyári esőt!

Vivien

Elég rossz idő van mostanság, pénteken ismét sokfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, több helyen jelentős mennyiségű csapadék is hullhat – ígéri az Időkép. Délután 20-26 fokra számíthatunk. Szombaton még többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, de vasárnap már országszerte több lesz a napsütés, és csak néhol alakulhat ki futó zápor. Melegszik az idő, a hét utolsó napján újra mérhetünk 30 fokot.

Még a pénteki 23 fokban is jól jöhet egy olyan természetes anyagú ruha, mint Viviené: biztos ismerős önnek is, hogy milyen rossz a magas páratartalomban valamilyen műanyag ruhában izzadni és fázni egyszerre. Egy hasonló lenge miniruhához vegyen vékony harisnyát és zárt cipőt pénteken, mint Vivien, de tegyen el táskájába egy blézert is, jól fog jönni, ha tényleg szelesre fordul az idő. Vasárnap már se a blézer, se a harisnya nem fog kelleni a szetthez, sőt, valószínűleg a zárt cipőt is lecseréli majd egy hasonló szandálra!

Ruha: 3500 forint, Wink & Sport

Táska: 5500 forint, Wink & Sport

Fülbevaló: 990 forint, Ijsberg

Minden üzlet az Asia Centerben található.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta