OFFLINE

Töltse ki a kvízt és öltözzön a nyaraláshoz!

2014. július 6., vasárnap 13:05

Nagyítóval kell keresni azokat az online márkákat, akik nem rukkolnak elő valamilyen hihetetlenül csábító ajánlattal, árleszállítással, valamint utazási lehetőséggel a nyáron. Így nem döbbentünk meg az egyik kedvenc webshopunk, a hazánkba is díjtalanul szállító Asos legújabb agyszüleményén, amit a British Airways-zel karöltve jelentettek meg a napokban.

Az elsősorban saját márkás szerelésekben utazó cég és a légitársaság ugyanis egy kvízt készített az oldalra látogatóknak, amiből pár másodperc alatt leszűrhető, hogy ízlésünk alapján milyen városba is kellene ellátogatnunk igazán. Az ötlet bár kissé furcsa, azért van benne ráció, végülis ha időjárás vagy gasztronómia szerint választunk magunknak úticélt, akkor a szekrényünk alapján miért is ne tehetnénk ugyanezt.

article-2643028-1E4F9B4C00000578-462 634x524
Fotó: asos.com

A készítők szerint a kvíz célja, hogy a divatmániás utazók bőröndje alapján a lehető legjobb nyaralóhelyet ajánlja fel. Emellett persze még sok hasznos tanáccsal is szolgálnak az oldalra látogatóknak, például kiválószállás lehetőségeket, éttermeket, kultúrális programokat és kirándulási alternatívákat is ajánlanak a brooklyni bagelestől a párizsi Hermés macaronokig -írja a Daily Mail. 

A kvíz persze korántsem mentes a jól megszokott sztereotípiáktól. Így például ha egy A-vonalú lakkszoknyát, illetve egy bőr hátizsákot választunk, akkor a program szerint egyértelműen New York a mi városunk. Viszont ha pillanatnyi hangulatunk szerint a megfizethető áron kapható nude színű szandálokra és a skandináv stílust követő kiegészítőkre fájna a fogunk, akkor Stockholmban a helyünk. Amennyiben a tengerész csíkos felsőre és szalma kalapra kattintunk, a program azonnal Párizsba fog invitálni minket. Ide kattintva ön is megnézheti,hogy hová repítené el a légitársaság ezen a nyáron.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta