OFFLINE

Elle Fanning túlöltözte volna Angelina Jolie-t?

2014. július 1., kedd 12:14

Az a hír járja a divatvilágban, hogy bár Angelina Jolie hátborzongatóan hitelesen formálta meg a gonosz tündér, Demóna szerepét, az Auróra hercegnőt alakító 16 éves hollywoodi üdvöske, Elle Fanning még így is ellopta a színésznő elől a showt a világ meghatározóbb városaiban tartott filmpremiereken.

A szóbeszéden felbuzdulva a Harper's Bazaar divatszerkesztői összegyűjtötték az ártatlan arcú Fanning filmpremierekre készített Disney-hercegnős designeruháit, melyek tényleg látványosabbak, mint a 38 éves Jolie elegáns és visszafogott fekete szerelései, melyektől a vérző sarkú Louboutin cipőt leszámítva valóban nem volt olyan hangos sajtó, mint általában.

Bár szembetűnő a kontraszt a két főszereplő között, nem gondolnánk azt, hogy a kamaszkorú Fanning direkt akarta volna túlöltözni a világ egyik legismertebb celebnőjét. Inkább az álomgyár profi stylistjainak közbenjárásáról lehet szó, akik a pasztell árnyalatú ruhacsodákkal stílusosan és hitelesen helyezték Elle Fanninget a 16.századi mesefilmből a vörös szőnyegre.

A 2001 óta reflektorfényben élő Fanninget az elmúlt hónapokban öltöztette a Lanvin, melynek tervezője egy halványrózsaszín ruhát adott az újdonsült Disney hercegnőre. De a fiatal színésznő végigvonult Alexander McQueen pazar, hálóingszerű ruhajában, Elie Saab világoskék couture ruhájában, Vivienne Westwood púderrózsaszín selyemruhájában, valamint Valentino mohazöld egyrészesében is a vörös szőnyegen. Nézze meg a galériában, hogy mitől lett olyan hiteles Auróra hercegnő Elle Fanning!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta