OFFLINE

Hiánypótló: így veheti le könnyedén a túl szoros gyűrűt

2014. június 22., vasárnap 13:29

Nap végére erős fizikai munka vagy egyszerűen a meleg hatására bedagadnak az ujjai? Esetleg meghízott egy kicsit és emiatt nehézkesen tudja lehúzni az ujjáról a gyűrűt? Felejtse el a margarinos-zsíros trükköket, mert egyrészt macerásak, másrészt létezik más módszer is, amivel nem lesznek még inkább duzzadtak és lilák ujjának végei, mire lekerül az ékszer.

Ön mit gondol?

  • 1059
    Bámulatos!
  • 257
    Ez hülyeség.
  • 455
    Nem hordok gyűrűt.

Mindössze egy vékonyabb madzagra lesz szüksége és valami olyan tárgyra, amivel át tudja fűzni azt a gyűrű alatt. A videó egyébként a Facebookon terjedt el és legutóbb 9 ezer lájknál járt. Úgy tűnik: elég sok embert érint a levehetetlenség problémája. A videóban egy férfi segít valakinek megszabadulni az ékszerétől, méghozzá egy kisméretű fogó és egy madzag segítségével. Utóbbit átbújtatja a gyűrű alatt, majd szorosan rátekeri az ujjra úgy, hogy a vastagabb részeket kisimítsa. Ezután nincs más teendője, csak meghúzni a zsinórt és kész is van. Bámulatos, nemde?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta