Blézer felső nélkül az új celebdivat

A héten Kim Kardashian borzolta a kedélyeket durván kipakolt melleivel, de a blézer felső nélküli hordását egyáltalán nem ő találta fel. A mindig visszafogott Gwyneth Paltrow már 2009-ben bevetette a mély dekoltázst a vörös szőnyegen, Cara Delevingne pedig a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon vágott fel férfias mellkasával.

Csupasz mellen a blézer...

A hasig dekoltált felsők 2013-ban kezdték elönteni a vörösszőnyeges eseményeket, akkor meg is fejtette a Daily Mail szerzője, hogy ez nem más, mint a fiatalság és soványság piedesztálra emelése, és igazságtalan a kevésbé tökéletes testű nőkkel szemben. És való igaz, a pucér testre vett blézer is csak a sovány nőknek áll jól, például a modellként érvényesülő Kendall Jennernek, vagy Mihalik Enikőnek. Kim Kardashianen egyszerűen közönséges ez a szett, szegény Rutina Wesley (a képen középen) pedig a lehető legrosszabbat hozta ki magából a fekete kosztümmel.

Nézze meg a galériában, kik parádéztak mostanság egy szál blézerben, aztán szavazással jelezze, mit gondol a trendről. Akármit is, inkább ne próbálja ki: egyrészt nagyon fegyelmezetten szabad csak mozogni, nehogy oldalról bárki benézhessen a hajtóka alá, másrészt totál unpraktikus. Ha meleg van, izzadunk benne, hidegben pedig a mellkasunk fázik. És kinek van kedve a hülye divat miatt végigfeszengeni egy estét, amikor akár jól is érezhetné magát?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek