OFFLINE

Blézer felső nélkül az új celebdivat

2014. június 21., szombat 19:41

A héten Kim Kardashian borzolta a kedélyeket durván kipakolt melleivel, de a blézer felső nélküli hordását egyáltalán nem ő találta fel. A mindig visszafogott Gwyneth Paltrow már 2009-ben bevetette a mély dekoltázst a vörös szőnyegen, Cara Delevingne pedig a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon vágott fel férfias mellkasával.

Csupasz mellen a blézer...

 • 443
  Szuper, de csak modelleken.
 • 578
  Közönséges mindenkin.
 • 141
  Kifejezetten csúnya.
 • 191
  Tetszik, kipróbálom.

A hasig dekoltált felsők 2013-ban kezdték elönteni a vörösszőnyeges eseményeket, akkor meg is fejtette a Daily Mail szerzője, hogy ez nem más, mint a fiatalság és soványság piedesztálra emelése, és igazságtalan a kevésbé tökéletes testű nőkkel szemben. És való igaz, a pucér testre vett blézer is csak a sovány nőknek áll jól, például a modellként érvényesülő Kendall Jennernek, vagy Mihalik Enikőnek. Kim Kardashianen egyszerűen közönséges ez a szett, szegény Rutina Wesley (a képen középen) pedig a lehető legrosszabbat hozta ki magából a fekete kosztümmel.

Nézze meg a galériában, kik parádéztak mostanság egy szál blézerben, aztán szavazással jelezze, mit gondol a trendről. Akármit is, inkább ne próbálja ki: egyrészt nagyon fegyelmezetten szabad csak mozogni, nehogy oldalról bárki benézhessen a hajtóka alá, másrészt totál unpraktikus. Ha meleg van, izzadunk benne, hidegben pedig a mellkasunk fázik. És kinek van kedve a hülye divat miatt végigfeszengeni egy estét, amikor akár jól is érezhetné magát?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta