OFFLINE

Katalin megint duplázott

2014. június 20., péntek 16:38

Katalin hercegnének régi jó szokása, hogy többször is felvesz egy-egy méregdrága kosztümöt, estélyit, rajongói többek közt ezért is szeretik őt. Egy ideje azonban nem duplázott a hercegné, utoljára másfél éve írtunk arról, hogy elővette egy régi kedvencét: akkor is azt állapítottuk meg, hogy a hercegnén nem fog az idő.

Nos, továbbra sem képes Katalin változni/öregedni, az elmúlt három évben mintha nem történt volna vele semmi. Alakján nem látszik, hogy valaha terhes lett volna, haja majdnem pont ugyanúgy áll, mint három éve, 2011-ben, a Birmingham-i Summerfield Community Centre látogatásán. És persze a gesztusai sem változtak, nézze csak:

A tengerészes beütésű, kicsit katonás, sötétkék-fehér szett egyébként Alexander McQueen 2011-es elő-őszi kollekciójából származik és ez alkalommal a hercegné a londoni Bletchley Parba vette fel, ahol hivatalos látogatást tett június 18-án.

Egyébként látta már Katalin apai nagyanyját, Valerie Middletont? Most megnézheti, a Clarence House tette közzé Twitteren a fotót a nagymamáról, akire elégé hasonlít a hercegné:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta