OFFLINE

Vegyen overált pénteken, mint Eszter!

2014. június 12., csütörtök 14:53

Itt a nyár, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Most egy talpig Asia centeres ruhákba öltözött modell segítségével mutatjuk be, hogyan lehet divatosan tűrni a kánikulát!

Eszter

Pénteken sok lesz a napsütés, kezdetben keleten, délkeleten fordulhat elő egy kis záporeső. Néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, délután 25-29 fokot mérhetünk – írja az Időkép. A hétvégén délutánonként 25-27 fok körül alakul a hőmérséklet, a változóan felhős-napos idő mellett szombaton főként északon, vasárnap pedig nyugaton és délen alakulhatnak ki szórványosan záporok.

Egy ilyen mintás overál nagyon jó befektetés nyárra, mert így nem kell sokat gondolkozni az öltözködésen, elég csak felkapni az egyberészest egy egyszerű cipővel és táskával, és már fel is vagyunk öltözve! Azért egy színben illő fülbevaló sem árt, de semmiképp ne halmozzunk túl sok bizsut a nagymintás ruha mellé. Hétköznapi rohangáláshoz akár a sportcipő is jó választás, ha buliba indulunk, elég azt lecserélni egy magassarkúra.

Overál: 2900 forint, MK Áruház

Cipő: 3000 forint, Wink & Sport

Fülbevaló: 690 forint, Ijsberg

Minden üzlet az Asia Centerben található.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta