OFFLINE

Palvin vagy Tolvai szebb fekete designerruhában?

2014. június 12., csütörtök 15:34

A 2014-es Comet díjátadó egyik legfontosabb híressége ismét Palvin Barbi volt, akinek még a ruhatárban merengés is jól állt – de mondjuk neki minden jól áll. Másik kedvencünk ismét Tolvai Renáta énekesnő, aki először cometes pucérruhájával hívta fel magára a figyelmünket, immár két éve, de azóta is érdekesebbnél érdekesebb szereléseket választ a különféle gálákra.

Ki öltözött jobban?

  • 9933
    Palvin Barbi
  • 742
    Tolvai Reni

Palvin, úgy tűnik, imád feketében bulizni, a Glamour gálára ennek megfelelően egy Pallas Paris márkájú overált vett fel, a Cometen pedig Donna Karant viselt. Cipője Sergio Rossi, táskája Michael Kors, karkötői pedig Chloé márkájúak, ezeket mind megtalálja az Il Bacio di Stilében.

Tolvai Reni régóta Kiss Márk stylist-tervezőre bízza szettjeit, most is így tett: a feltűnő, szokatlan, de mindenképp érdekes ruhát is neki köszönheti, frizuráját Molnár Bence készítette. A két híresség stílusa nagyon eltér, de mindkettő szett igazán jó választás – szerintünk: és ön szerint? Nézze meg Palvint és Tolvait a galériában, majd szavazzon arra, aki ön szerint stílusosabb volt a Cometen!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta