OFFLINE

Heti kedvenc: a lazán csinos overall

2014. június 11., szerda 19:31

Az overall már több tavaszi és nyári szezon óta tartja magát, akárcsak a maxiszoknya vagy -ruha, és idén a bőszárú változatok is divatosnak számítanak majd. Persze voltak, akik remélték, hogy ez a trend is feledésbe merül, de ez ugye nem történt meg, elég csak megnézni a fast fashion boltok kínálatát. A hajtás után megmutatjuk, hogyan lehet variálni ezt a slágerdarabot úgy, hogy a rohangálós napokon, de akár egy picit elegánsabb eseményen is viselhesse. 

Sokak számára bizonyára még furcsa, de már nem ciki papucsban slattyogni az utcán. Persze nem mindegy, hogy néz ki a lábbeli, de nyugalom, van miből választani. Az első összeállításunk tökéletes a hétvégére vagy nyaraláshoz, vagy ha éppen a strandra tart. 

Ha nem akar ennyire nagyon laza lenni, akkor a papucsot lecserélheti egy kényelmes szandálra, a strandtáskát pedig egy kisebb darabra. A flamingók és a gyümölcsök mellett a nyár egyik népszerű motívuma a pálmafa, így érdemes beszerezni pár ilyen mintájú ruhát vagy kiegészítőt. 

Az overall persze nemcsak lapos talpú lábbelikkel hordható, sőt, aki igazán csinos akar lenni, annak főként magas sarkú cipőkkel, szandálokkal érdemes viselnie e heti kedvencünket. 

Ha még elegánsabbnak kell lennie, akkor az utolsó összeállítást ajánljuk. Fekete blézer/zakó, illetve tűsarkú cipő biztosan mindenkinek van a ruhatárában, már csak egy szép overallra és a megfelelő kiegészítőkre van szükség. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta