OFFLINE

Íme a teltkarcsú nőkre tervezett Csipkerózsika kollekció

2014. június 9., hétfő 16:25

Nem kell már sokat várni a nyári szezon egyik legnagyobb favoritjára, a Disney által megfilmesített Csipkerózsika sztorira, a Demónára, melynek egyik főszereplője a gonosz tündért alakító Angelina Jolie lesz. A színésznőnek a nagyszabású film kedvéért a sztárok egyik legfelkapottabb susztere, Christian Louboutin is bevetette magát és egy több darabból álló vérző sarkú cipő-kollekciót tervezett, melyekben Jolie a világ nagyvárosaiban tartott filmpremierek vörös szőnyegén vonult végig az elmúlt hetekben.

Várható volt, egy-két márka meglovagolja majd a film sikerét, és hasznot húz a hősnőkön látott ruhákból, de arra nem számítottunk, hogy a divatmániás teltkarcsú nőkre utazó online bolt, a Torrid.com lát majd fantáziát a sztoriban és piacra dob egy limitált szériás kollekciót 40-48-as mérettel megáldott vásárlóinak.

Bár elsőre kicsit furcsálltuk, hogy a márka eljátszott a molett Csipkerózsika gondolatával, a kollekcióba nehéz lenne belekötni. A hordhatóra és megfizethetőre sikerült darabok közül az átlagosan 28.50 dolláros (6329 forint) pamut pólókkal nem igazán tudtunk mit kezdeni, de a Demóna stílusát idéző, 38.50- 64.40 dollár (8551- 14.300 forint) közötti ruhák kifejezetten mutatósra sikerültek. Nézze meg a fekete és fehér kollekciót a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta