OFFLINE

Ahol a férfiak öltöznek jobban: az angol Glamour-gála

2014. június 5., csütörtök 09:08

A hazai Glamour magazin is minden évben megrendezi a Women of the Year névre hallgató díjátadóját, ahol bejelenti a közönség szavazatai alapján legnépszerűbb modellt, énekesnőt, pasit – és idén először bloggert is. A lap mindig is elkötelezetten támogatta a magyar tervezőket, ezért talán nem is meglepő, hogy az eseményre érkező celebek közül is több tőlük származó ruhában jelenik meg. A márciusi rendezvényről itt olvashat bővebben, mi most Anglia felé vesszük az irányt, hiszen június 3-án London is helyet adott az esemény angol változatának.

Nyertesek

Díjazták többek között Helen Mirrent (Glamour-ikon), Alexa Chungot (Az év vállalkozója), Nicole Kidmant (kiemelkedő közreműködéséért), Taylor Swiftet és a Vogue-ban nemrég kifehérített Naomi Cambellt (Az év televíziós személyisége) is.

Az este érdekessége, hogy a fotókat elnézve arra jutottunk: a pasik most komolyabban vették az estét (a budapesti gálán sokszor farmerben és kinyúlt pólóban jelennek meg), mint a hölgyek. A mellvillantásokat és legfurább szetteket itt találja, mi pedig a legjobbakat, illetve a legérdekesebbeket gyűjtöttük galériába. A celebstylistok titkos közmegegyezése alapján idén valószínűleg a fekete volt a befutó szín, minták közül pedig a virágok taroltak – szerencsére nem a férfiak öltönyén.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta