Ahol a férfiak öltöznek jobban: az angol Glamour-gála

A hazai Glamour magazin is minden évben megrendezi a Women of the Year névre hallgató díjátadóját, ahol bejelenti a közönség szavazatai alapján legnépszerűbb modellt, énekesnőt, pasit – és idén először bloggert is. A lap mindig is elkötelezetten támogatta a magyar tervezőket, ezért talán nem is meglepő, hogy az eseményre érkező celebek közül is több tőlük származó ruhában jelenik meg. A márciusi rendezvényről itt olvashat bővebben, mi most Anglia felé vesszük az irányt, hiszen június 3-án London is helyet adott az esemény angol változatának.

Nyertesek

Díjazták többek között Helen Mirrent (Glamour-ikon), Alexa Chungot (Az év vállalkozója), Nicole Kidmant (kiemelkedő közreműködéséért), Taylor Swiftet és a Vogue-ban nemrég kifehérített Naomi Cambellt (Az év televíziós személyisége) is.

Az este érdekessége, hogy a fotókat elnézve arra jutottunk: a pasik most komolyabban vették az estét (a budapesti gálán sokszor farmerben és kinyúlt pólóban jelennek meg), mint a hölgyek. A mellvillantásokat és legfurább szetteket itt találja, mi pedig a legjobbakat, illetve a legérdekesebbeket gyűjtöttük galériába. A celebstylistok titkos közmegegyezése alapján idén valószínűleg a fekete volt a befutó szín, minták közül pedig a virágok taroltak – szerencsére nem a férfiak öltönyén.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek