OFFLINE

A NASA műholdas felvételei ruhákon: menő vagy ciki?

2014. május 27., kedd 11:37

Úgy tűnik, hogy idén sem kopik ki a trendekből a tavaly már csúcsra járatott galaxis-mánia, aminek köszönhetően többen Tejútrendszernek öltöztek az előző szezonban. Ezúttal egy New York-i székhelyű márka, a Slow Factory látott fantáziát a lenyűgöző mintákban és kihasználva, hogy a NASA nyilvánosságra hozta műholdas felvételeit, rányomta azokat termékeire.

Bár kicsit már unjuk az efféle cuccokat, azért nem csodáljuk, hogy az elsősorban selyemsálakban utazó márka tervezőjét, Celine Semaan Vernotot megihlették az 1990-ben fellőtt NASA Hubble Űrteleszkópja által lőtt meseszerű képek, melyek forradalmasították a csillagászatot.

A kizárólag társadalmilag és környezetvédelmileg felelős vállalatokkal gyártató, libanoni származású tervező narancs, kék, zöld színekben pompázó, pislákoló csillagokat, több fényév messzeségben található gáz- és porfelhőket, vagy a csillagok gáztöréseit ábrázoló finom selyemből készült sáljait limitált szériában, viszonylag elérhető áron, 47 és 118 font (17.609 – 44.209 forint) között árulja – írja a dailymail.co.uk.

„Gyerekkoromban rengeteget ingáztunk Bejrút, Párizs és Montreal között. A csillagok mindig a szemünk előtt voltak az utazásaink során. Amíg nem volt számomra hagyományos jelentése a haza szónak, addig a csillagok állandó jelenlétével vigasztaltam magam. Ezért vágtam bele a Slow Factory-be, melyet többek között a NASA nyilvánosan elérhető műholdas képei és a más művészekkel való együttműködéseim ihlettek.

"A köd és szupernóva kollekció egyfajta emlékeztető, hogy igenis találunk szépséget a kozmosszal való kapcsolatban is. Most, hogy már van egy New York-i otthonom, a fényekkel teli város megnehezíti, hogy láthassam a csillagokat az égen" – mondja magáról és munkájáról a tervező, aki hisz abban, hogy a minőség előbb-utóbb kiszorítja majd a mennyiséget a piacról. Ön mit gondol a mintákról és a sálakról, menő még mindig ezzel házalni, vagy cikinek találja az ötletet? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
980 szavazat 1140 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta