OFFLINE

Photoshop-baki: csúnyán eltorzították a modell csípőjét

2014. május 23., péntek 09:38

Számítottunk rá, hogy a fürdőruha-szezonra felkészül a kegyetlen Photoshop-szakma is és belefutunk majd egy-két röhejes kampány- illetve katalógusképbe idén is, de arra nem voltunk felkészülve, hogy már megint az Ann Taylor és a Loft márkákért felelős vállalat jár majd élen a lidérces retuskatasztrófában.

Az amerikai márka pár évvel ezelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy gátlástalanul megfelezte modelljeit valamint leradírozta azok nőis bájait. Az más kérdés, hogy ez vásárlóikat akkor nem zavarta, ahogy valószínűleg most sem háborodnak fel a szemet szúró hibán.

A cég szerencsétlen retusőre ezúttal nem a modell belső combját rajzolta át, hanem egy 50 dolláros (11 370 forintos), kétrészes fürdőruhát népszerűsítő lány derekát ítélte túl vaskosnak, így nekiesett és utólag beillesztett egy számára megfelelőbb formát – írja a Photoshop-katasztrófákra mindig érzékenyen reagáló jezebel.com, akik velünk együtt nem értik, hogy a márka miért gondolta úgy, hogy csak a félszegen kiálló csípőn áll jól ez a fürdőruhatípus.

imageService
Fotó: loft.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta