OFFLINE

Menő vagy ciki Angelina Jolie vérző sarkú cipője?

2014. május 15., csütörtök 17:49 |

Június 5-én kerül a hazai mozikba a legújabb Csipkerózsika-sztori Demóna címmel, aminek egyik érdekessége, hogy a gonosz tündér, Demóna szemszögéből mutatja be, hogy miért lett megátkozva Auróra hercegnő. Az A-listás színészeket felvonultató Disney produkciót már a forgatás kezdete óta nagy kíváncsisággal követik a filmrajongók, és számítani lehetett rá, hogy a kosztümök mellett sem lehet majd elmenni szó nélkül.

A film promotálása és a világ meghatározóbb nagyvárosaiban történő premiersorozata már megkezdődött, ennek köszönhetően a gonoszt alakító Angelina Jolie és a fiatal hercegnőt játszó Elle Fanning is végiglejtett a londoni, illetve párizsi mozi elé terített vörös szőnyegen. A 38 éves színésznő ezúttal Christian Louboutin által tervezett lábbelikben érkezett az eseményekre, melynek személyre szabott fehér és fekete darabját is jól láthatóan Jolie filmbéli karaktere ihlette – írja a dailymail.co.uk.

Kétség sem fér hozzá, hogy a feltűnő, átlátszó paneleket és vérző sarkat kapott magassarkút a színésznőnek tervezte a sztárcipész, ami nem ritka az ilyen nagy volumenű produkcióknál, a MAC például külön sminkkollekciót dob piacra a film bemutatójával egyidőben.

„Nagyon izgalmas volt a filmen dolgozni, főleg olyan erős karakterrel, mint Demóna. Már maga Angelina személye is és bája is elvarázsolt” – mondta Louboutin a közös munkáról és a Jolie karakteréhez kísértetiesen illő lábbeliről. A történetből kiindulva várhatóan két hasonló, egy vörös és egy arany verziót még látni fogunk ezekből a designercipőkből a napokban. Addig is szavazzon, menő Angelina Jolie Louboutin cipője, vagy cikinek találja, hogy ilyen húzással akarják eladni a filmet a készítők?

1826 szavazat 2064 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta