OFFLINE

Eddig ez a legkínosabb Desigual-reklám

2014. május 9., péntek 09:19

Az anyák napja elvileg arról szól, hogy megünnepeljük az édesanyákat, akik fáradtságos munka és rengeteg áldozat árán felnevelik gyermeküket. A Desigual egy laza mozdulattal átértelmezte az ünnep üzenetét és ostoba reklámfilmjében egyik sztreccsruháján kívül azt mutatja be, mire képesek a nők azért, hogy teherbe essenek. Például vigyorogva szétszurkálnak pár óvszert vagy párnát tömnek ruhájuk alá.

A reklám egy nagyon vidám lánnyal kezdődik, aki először betuszkol egy párnát a ruhája alá, örömében elkezd táncolni, majd kiveszi a póthasat, fog egy óvszert és egy tűvel szépen szétszurkálja, hogy végre megtapasztalhassa az anyaságot. Bár a reklámot eredetileg viccnek szánták, sokaknak nem esett le a poén, a felháborodott nézők pedig megint hol máshol, mint a közösségi oldalakon adtak hangot nemtetszésüknek. A vita egyébként odáig fajult, hogy a márka inkább levette a reklámot hivatalos oldaláról.

Ön szerint sértő a Desigual reklámja?

  • 348
    Igen, elég nagy parasztság.
  • 388
    Dehogyis, tök poén.

Egyesek szerint a márka a spanyolországi korlátozó abortusztörvény elleni tiltakozásnak szánta a demoralizáló reklámot.

Nézze meg a vágatlan verziót és döntse el, hogy tényleg ironikus a reklámfilmről van szó, vagy a rossz poénnal csak saját magára akarja felhívni a figyelmet a márka? 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta