OFFLINE

Pénteken vegyen zakót, mint Dávid!

2014. május 8., csütörtök 16:42

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

A kicsit esős, szeles, de 17-22 fokos csütörtök után pénteken naposabb, szárazabb időre van kilátás – ígéri az Időkép. A legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás, napközben pedig 21-25 fok várható. És most következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

A változékony tavaszi időjárás engem is sokszor megtréfál. Ilyenkor szívesen viselek az ing fölött egy vékony anyagból készült zakót, ami a reggeli hűvösebb időben még pont elég és a délutáni melegben sem olvad le rólam. Úgy gondolom, ezt a ruhadarabot viselhetjük elegáns öltözéken kívül is: most például az egyik kedvenc farmernadrágommal vettem fel a Toni&Guy Fashion Weekre. Régóta szerettem volna egy szaggatott nadrágot, elég sokáig is kerestem, mire megtaláltam azt, ami fazonban és szaggatásban is tökéletesen megfelel.

Egyike vagyok azoknak a férfiaknak itthon, akik szívesen hordanak színes zoknikat. Ehhez az összeállításhoz egy vibráló zöldet választottam és bár a fotókon nem látszik, piros pöttyök vannak rajta. A duplacsatos bőrcipőt már ajánlottam korábban - íme a példa, hogy nem csak esküvőkre vagy más, hivatalos alkalmakra lehet viselni.

Mi honnan van?

Zakó: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Farmer: Bershka

Cipő, zokni: Zara

Öv: Pull&Bear

tgfwb outfit 2014 04 12 (190)
Fotó: Dívány
tgfwb outfit 2014 04 12 (201)
Fotó: Dívány
tgfwb outfit 2014 04 12 (202) másolata
Fotó: Dívány

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta