OFFLINE

Nézze meg a Met-gála legszebb sminkeit!

2014. május 7., szerda 20:04

A divatvilág legfontosabb éves gáláján nem csak a ruha fontos, hanem a smink és a haj is. Hisz hiába a legszebb dizájnerköltemény, ha a celebnő kócos és szerencsétlen festés kerül arcára. A Huffington Post összegyűjtötte a legjobban és legrosszabbul sminkelt híres nőket a gáláról: a hajtás után megnézheti, kiket talált a külföldi lap szépnek és azt is elolvashatja, szerintünk kinek sikerült különösen jól a sminkje. Bónuszként a cikk alján talál egy érdekes pillanatképet is a gáláról.

Jó: Beyoncé

Az énekesnő sminkje egyszerűen tökéletes volt: a csillogó bőr és a szájhangsúlyos festés nagyon jól áll Beyoncénak. A sötét színű rúzs egyébként a MAC Cyber és Hang Up rúzsainak keverésével készült.

Jó: Blake Lively

A dús, hullámos, szőke frizura és a pink rúzs illett a színésznőhöz, Lively egész megjelenése olyan volt, mintha egyenesen az 50-es évek Hollywoodjából utazott volna ide.

Jó: Selena Gomez

Az énekesnő sminkje a hangsúlyos műszempilláival kicsit művinek hat, de jól áll Gomeznek a sötét rúzs és komoly frizura. Akárcsak a fehérrel kiemelt szemek. És igazából nekünk a szempillái is tetszenek.

Jó: Olivia Munn

Munn ruhája nem volt a legjobb választás, de a természetes, szeplőket láttató alapozás és a bőr egészséges csillogása mindent visz. Szokatlanul visszafogott arcfestés ez egy gálán, de Munn-nak nagyon jól áll a natúr smink, narancsos száj és gyémántos hajcsat.

Jó/rossz: Nicole Richie

A HuffPost szerette Richie sminkjét, nekünk azonban nem a kedvencünk a lila, umpa-lumpás haj, és a túl vékony testalkattól sem tudunk elvonatkoztatni. Pedig a csillámos szemhéj és a halvány rúzs jó választás, és az alapozás is kifejezetten szépre sikerült.

Jó/rossz: Kate Upton

A modell sminkjét a külföldi lap nem szerette, arra hivatkoznak, hogy a túlburjánzó fejdísz elvonja a figyelmet Upton szépségéről. Egyébként a rúzs színe tényleg nem a legjobb és az alapozó is vastagon ül a fiatal modell arcán. Szerintünk a pirosítás is enyhe túlzás ebben a formában, de Upton még így is gyönyörű.

Rossz: Felicity Jones

A smink elkenődött, a haja kócos: olyan, mintha elaludt volna a gála előtt és nagyon kellett volna rohannia.

Rossz: Chloe Sevigny

Egyszerűen ijesztő Sevigny tekintete, az elnagyolt alapozás, rossz árnyalatú rúzs és túlfestett alsó szempillák elvonják a figyelmet az egyébként szép Kenzo ruháról. A kócos hajról már ne is beszéljünk.

Rossz: Giuliana Rancic

Önmaga paródiájaként jelent meg a Met-en a tévés személyiségként valamint divat- és szépségszakértőként emlegetett Rancic. Az alapozást hívhatnánk vakolásnak is, a műszempillákra pedig még ránézni is rossz.

A Met-gálán sem áll meg az élet

Avagy a híres nők is pisilnek, akkor is, ha estélyi van épp rajtuk. Az egyik legérdekesebb Instagram fotó az eseményről Mariana Rustnak köszönhető:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta