Íme a modellek tökéletes szelfijének titka

A modellek – már csak hivatásukból adódóan – szelfizni is jobban tudnak, mint az átlagember. Legalábbis biztosan több időt töltenek a teljesen felesleges önarckép tökéletesítésével a tükör előtt. Éppen ezért tisztában vannak vele, hogy milyen beállítással, fénnyel és pózzal érik el azt, hogy sminktelen arcuk akár egy editorial képei közé is simán beférjen. A W magazin kíváncsi volt, mi lehet hibátlan szelfijük titka, ezért egy szál köntösben és telefonnal a kezükben kamera elé ültették napjaink legmenőbb szupermodelljeit, hogy ők maguk demonstrálják, hogyan készül a tökéletes szelfi. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Korábban már beszámoltunk arról, kik azok a modellek, akiket érdemes követni a divathét alatt Instagramon, a listán pedig természetesen Karlie Kloss is helyet kapott, aki igykeszik minden pillanatot megörökíteni és közben saját magát is kellően dokumentálni. Kloss, aki a W magazin szelfi-tutoriáljából sem hiányozhatott, azt tartja a tökéletes szelfi titkának, hogy az arcunknál mindig feljebb tartsuk a kamerát, mert úgy sokkal világosabb lesz a kép, ami sok szépséghibát korrigál. Ő csücsöríteni szeret a leginkább – ön ezt inkább hanyagolja: szupermodelleknél és celebeknél még belefér, mi viszont inkább kerüljük ezt a hülyeséget, mert csak saját magunkat járatjuk le vele.

A videóban feltűnik még Candice Swanepoel is, aki a haját szokta belőni szelfizés előtt, Alessandra Ambrosio szerint viszont érdemes a fejünket a telefonnal együtt kicsit oldalra dönteni és nem teljesen szemből fotózni magunkat. Adriana Lima szerint mindenkinek tisztában kell lennie a számára legelőnyösebb szöggel és onnan fotózni, míg Daria Strokous már annyira hozzászokott a tökéletes szelfi-pózához, hogy elmondása szerint már munka közben is úgy tartja a fejét. 

A videó láttán kicsit átértékelődött bennünk a szelfizés fogalma, ami eredetileg pont arról szólt, hogy  bárki, bárhol, bármikor csinálhatja, és mivel nem szépségversenyről van szó, ezért tök mindegy, hogy néz ki rajta az illető. A modellek viszont még ezt a kis örömünket is elrontják azzal, hogy megmutatják: ők még a legegyszerűbb szelfijükön is úgy néznek ki, ahogy mi talpig sminkben, beöltöztetve sem fogunk soha. Azért nézze meg a videót, meg persze a praktikákat is kipróbálhatja, de innentől kezdve a szelfizés elvesztette eredeti értelmét.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek